Touringcars

Wij doen er alles aan om uw reis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Onze touringcars zijn van alle gemakken voorzien. Denk aan airconditioning, extra beenruimte en luxe stoelen met voetensteunen. Onze chauffeurs zijn ervaren en gekwalificeerd en beschikken over alle noodzakelijk papieren. Zij zorgen ervoor dat u een leuke dag beleeft en weer veilig thuis komt.

Een touringcar huren?

Wilt u op pad met uw familie, vereniging, koor, club of stichting? Een dagtocht of een meerdaagse reis? Nederland of buitenland? Alles is bij ons mogelijk. Wij regelen niet alleen het vervoer met onze luxe touringcars, maar ook excursies, entreebewijzen, overnachtingen, restaurants enzovoort. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij gaan vervolgens voor u aan de slag. Wij maken graag een offerte op maat. Kom hiervoor gerust langs op ons kantoor in Dronten!

Vraag direct een offerte aan >

Inspiratie voor een leuke dagtocht?

Op onze website vindt u suggesties voor: 

personeelsuitjes
.

Ons aanbod

Luxe touringcars

Onze luxe touringcars zijn van alle gemakken voorzien. Denk aan extra beenruimte, toilet, airconditioning en luxe stoelen met voetensteunen.

informatie >

Rolstoeltouringcars

Mensen die slecht ter been zijn of afhankelijk zijn van een rolstoel maken gebruik van onze rolstoeltouringcars.

informatie >

Dubbeldekker

Een gloednieuwe dubbeldekker geschikt voor 90 personen. Ook deze dubbeldekker is van alle luxe gemakken voorzien.

informatie >

Chauffeurs

Op alle touringcars rijden ervaren en gekwalificeerde chauffeurs en beschikken allemaal over de noodzakelijke papieren.

informatie >

Cateringmogelijkheden

Wij zorgen voor heerlijke broodjes, snacks, drankjes en garnituur voor onderweg. Of wat dacht u van petit-fours met daarop uw logo?

informatie >
AltroVia Dekra