Cateringmogelijkheden

Márion Reizen biedt verschillende cateringmogelijkheden in onze touringcars. Van een kopje koffie of thee met een lekkere gevulde koek tot een lunchpakket in de touringcar. Of wat dacht u van petit-fours met daarop uw logo of een heerlijke Mars of Snicker? Wij bestellen de koeken bij de Warme Bakker en de lunchpakketten en garnituren bij de Ambachtelijke Slager. Kwaliteit staat ook hier voorop! Onze touringcars zijn voorzien van een koelkast zodat uw hapjes en drankjes lekker koel blijven. 

Download onze cateringlijst voor de verschillende mogelijkheden. En mocht u toch iets anders willen, geen probleem! Wij regelen het voor u. 

Download onze cateringmogelijkheden >

 

Touringcars

Wilt u een touringcar huren? Wij hebben diverse soorten touringcars, allen voorzien van airconditioning, extra beenruimte en luxe stoelen met voetensteunen

informatie >

Personeelsuitjes

U kunt via ons een geheel verzorgd personeelsuitje boeken, waarbij wij alles van A tot Z voor u regelen. Klik hier voor enkele populaire personeelsuitjes, maar u kunt uiteraard ook zelf een bestemming kiezen.

informatie >

Groepsdagtochten

In deze tijd is het niet eenvoudig om met een groep op stap te gaan. Maar er zijn zeker tal van mogelijkheden! Wij denken graag met u mee om een compleet coronaproof programma te maken.

informatie >

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0321 – 336 239 of info@marionreizen.nl.

informatie >

Over Márion Reizen

Márion Reizen is een echt familiebedrijf en bestaat al meer dan twintig jaar. Anno 2021 zijn we trotse eigenaar van een prachtig wagenpark, waaronder 3 rolstoeltouringcars, een VIP touringcar en een dubbeldekker.

informatie >
AltroVia Dekra