Personeelsuitjes

U kunt via ons een geheel verzorgd personeelsuitje boeken, waarbij wij alles van A tot Z voor u regelen. Denk aan de lunch of diner, entreebewijzen of hapjes voor onderweg. Op onze website vindt u enkele populaire personeelsuitjes, maar u kunt uiteraard ook zelf een bestemming kiezen. U hoeft alleen maar aan ons door te geven waar u naar toe wilt, op welke datum en met hoeveel personen. Wij regelen de rest! 
 

Alleen vervoer per touringcar?

Wilt u alleen het vervoer via ons boeken en regelt u de rest liever zelf? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben verschillende groottes luxe touringcars die van alle gemakken zijn voorzien en worden bestuurd door onze ervaren chauffeurs. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan. 

Vraag online een offerte aan >


Kijk ook eens bij de dagtochten voor meer leuke uitjes in Nederland. 

Ons aanbod

Dagje Zeilen

Dagje zeilen op een prachtig zeilschip zoals de Stedemaeght, de Abel Tasman of de Willem Barentsz.

informatie >

Fabrieksbezoek Volkswagen

In het noorden van Duitsland, in Emden, wordt de Volkswagen Passat geproduceerd. U krijgt een rondleiding door de fabriek en ziet hoe de auto stap voor stap wordt vervaardigd.

informatie >

Het Rijksmuseum

Meer dan 8.000 topstukken vertellen het verhaal van 800 jaar Nederlandse kunst en geschiedenis van de Middeleeuwen tot nu.

informatie >

Vergaderen in het Gevangenismuseum

Maak een rondleiding door het indrukwekkende Gevangenismuseum in Veenhuizen, bezoek de gevangenis De Rode Pannen of maak een rondrit in een authentieke Boevenbus. Het Gevangenismuseum biedt ook de mogelijkheid om te vergaderen.

informatie >

Dinnershow Holland goes Vegas

Verwen uw medewerkers met een compleet verzorgde avond uit. Hoogwaardig theater met zang, dans, humor, illusie, speciale effecten, licht- en videoprojecties en het verrassende ‘Gala diner’ doen u belanden in een andere dimensie.

informatie >

Twee dagen Noord-Duitsland

Met uw collega's een nachtje weg naar Noord-Duitsland. U bezoek Meyer Werft, waar grote cruiseschepen worden gebouwd en krijgt een rondleiding in de Volkswagen Passat fabriek. Een interessant uitje waarbij voldoende gelegenheid is om lekker met elkaar te eten en te drinken.

informatie >

Dinnershow Brooklyn Nights

Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een show die zijn weerga niet kent.

informatie >

Meyer Werft

Bij Meyer Werft worden de grootste cruiseschepen ter wereld gebouwd. U krijgt een rondleiding en ziet u hoe cruiseschepen worden gebouwd én vervoerd worden naar zee.

informatie >

Meyer Werft en Groningen

Bij Meyer Werft worden de grootste cruiseschepen ter wereld gebouwd. U krijgt een rondleiding en ziet hoe cruiseschepen worden gebouwd én vervoerd worden naar zee. 's Middags maakt u een prachtige wandeling onder leiding van een gids door Groningen.

informatie >

Zeehonden spotten en Groningen

U maakt een rondvaart door Nationaal Park Lauwersmeer en Werelderfgoed Waddenzee; een waar paradijs voor vogels. Natuurlijk gaat u ook op zoek naar zeehonden! 's Middags maakt u onder leiding van een gids een stadswandeling door Groningen.

informatie >

Soldaat van Oranje

Een indrukwekkende musical die u niet mag missen!

informatie >
AltroVia Dekra