Personeelsuitjes

U kunt via ons een geheel verzorgd personeelsuitje boeken, waarbij wij alles van A tot Z voor u regelen. Denk aan de lunch of diner, entreebewijzen of hapjes voor onderweg. Op onze website vindt u enkele populaire personeelsuitjes, maar u kunt uiteraard ook zelf een bestemming kiezen. U hoeft alleen maar aan ons door te geven waar u naar toe wilt, op welke datum en met hoeveel personen. Wij regelen de rest! 
 

Alleen vervoer per touringcar?

Wilt u alleen het vervoer via ons boeken en regelt u de rest liever zelf? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben verschillende groottes luxe touringcars die van alle gemakken zijn voorzien en worden bestuurd door onze ervaren chauffeurs. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan. 

Vraag online een offerte aan >


Kijk ook eens bij de dagtochten voor meer leuke uitjes in Nederland. 

Ons aanbod

Disney's Aladdin

Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects.

informatie >

De Tina Turner Musical

De musical met de hits van Tina Turner. Beleef het levensverhaal van ' The Queen of Rock'.

informatie >

Soldaat van Oranje

Een indrukwekkende musical die u niet mag missen!

informatie >

Snowworld Zoetermeer

Snowworld Zoetermeer is uitgeroepen tot de beste skihal van 2019. Zin in een sportief bedrijfsuitje? Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden.

informatie >

Skiën in Bottrop

Met een lengte van 640 m draagt alpincenter Bottrop het predicaat 'langste skihal ter wereld'. De skipiste beschikt over een beginnersgedeelte met sleeplift, uitermate geschikt om de basisvaardigheden van skiën of snowboarden onder de knie te krijgen. Voor gevordenen biedt de afdaling met een helling van 24% en bochtig verloop uitkomst.

informatie >

Dagje Zeilen

Dagje zeilen op een prachtig zeilschip zoals de Stedemaeght, de Abel Tasman of de Willem Barentsz.

informatie >

Fabrieksbezoek Volkswagen

In het noorden van Duitsland, in Emden, wordt de Volkswagen Passat geproduceerd. U krijgt een rondleiding door de fabriek en ziet hoe de auto stap voor stap wordt vervaardigd.

informatie >

Het Rijksmuseum

Meer dan 8.000 topstukken vertellen het verhaal van 800 jaar Nederlandse kunst en geschiedenis van de Middeleeuwen tot nu.

informatie >

Vergaderen in het Gevangenismuseum

Maak een rondleiding door het indrukwekkende Gevangenismuseum in Veenhuizen, bezoek de gevangenis De Rode Pannen of maak een rondrit in een authentieke Boevenbus. Het Gevangenismuseum biedt ook de mogelijkheid om te vergaderen.

informatie >

Twee dagen Noord-Duitsland

Met uw collega's een nachtje weg naar Noord-Duitsland. U bezoek Meyer Werft, waar grote cruiseschepen worden gebouwd en krijgt een rondleiding in de Volkswagen Passat fabriek. Een interessant uitje waarbij voldoende gelegenheid is om lekker met elkaar te eten en te drinken.

informatie >

Meyer Werft

Bij Meyer Werft worden de grootste cruiseschepen ter wereld gebouwd. U krijgt een rondleiding en ziet u hoe cruiseschepen worden gebouwd én vervoerd worden naar zee.

informatie >

Dagje Amsterdam

Geniet van een panoramisch uitzicht vanaf de ADAM Toren. Voor durfals is er de schommel "over the edge". Breng een bezoek aan "This is Holland". Ontdek, beleef en ervaar Nederland in vogelvlucht. En maak hierna bijvoorbeeld nog een rondvaart door de Amsterdamse grachten.

informatie >

Grolsch Brouwerij Tour

Een kijkje achter de schermen van een bedrijf waar meer dan 1 miljoen liter bier per dag wordt gebrouwen en gebotteld. Hoe doen ze dat? Wat zit er achter het succes? Hier wordt het haarfijn uit de doeken gedaan...

informatie >
AltroVia Dekra