Rolstoeltouringcars

Mensen die slecht ter been zijn of afhankelijk zijn van een rolstoel maken gebruik van onze rolstoeltouringcars. Deze touringcars hebben een lift waarmee we de passagiers veilig in de bus helpen. Onze chauffeurs zetten de rolstoel vervolgens vakkundig vast. Op onze rolstoeltouringcars rijden chauffeurs die hierin gespecialiseerd zijn. Door jarenlange ervaring met rolstoelvervoer voor bijvoorbeeld De Zonnebloem en Stichting Wielewaal weten zij precies hoe zij deze doelgroep een fantastische reis kunnen bezorgen. Onze rolstoeltouringcars hebben 60 zitplaatsen, maar per rolstoel worden 3 á 4 stoelen verwijderd! (dit is wel afhankelijk van de grootte van de rolstoel.)

Onze rolstoeltouringcars:

  • hebben een jaarlijks gekeurde lift
  • hebben een automatisch brandblussysteem
  • zijn modern, luxe en ruim ingericht
  • hebben ruimte voor 10 rolstoelen
  • zijn geschikt voor duwrolstoelen en elektrische rolstoelen
  • zijn helaas niet geschikt voor scootmobiels, tenzij deze inklapbaar zijn (scootmobiel gaat dan onderin de bus)
  • beschikken over Euro 6 motoren. Zo mogen ze alle milieuzones betreden.

 

Geen rolstoel maar wel slecht ter been?

De rolstoeltouringcars kunnen ook gebruikt worden door mensen die slecht ter been zijn en alleen gebruik wensen te maken van de lift om de bus in en uit te stappen.

 

Een rolstoeltouringcar huren?

Wilt u een rolstoeltouringcar huren? Voor één dag of voor een meerdaagse reis? Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt een offerte aanvragen via onze website. Onze rolstoeltouringcar heeft plaats voor 60 personen, maar per rolstoel worden 3 á 4 stoelen verwijderd. Dit is wel afhankelijk van de grootte van de rolstoel. Neem voor de zekerheid telefonisch contact met ons op om dit te bespreken. 


         


Op zoek naar een dagtocht met onze rolstoeltouringcar?

Naast het vervoer kunnen wij ook een dagtocht voor u organiseren. Denk aan een excursie, hotelovernachting, een diner of lunch of hapjes voor onderweg. Op onze website vindt u enkele suggesties voor leuke dagtochten voor volwassenen en voor kinderen. Wilt u liever ergens anders heen? Dat kan natuurlijk ook. Geef uw wensen aan ons door en wij gaan ermee aan de slag! 

 
Vraag direct een offerte aan >
 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Rolstoeltouringcars? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

Cateringmogelijkheden

Wij zorgen voor heerlijke broodjes, snacks, drankjes en garnituur voor onderweg. Of wat dacht u van petit-fours met daarop uw logo?

informatie >

Chauffeurs

Op alle touringcars rijden ervaren en gekwalificeerde chauffeurs en beschikken allemaal over de noodzakelijke papieren.

informatie >

Luxe touringcars

Onze luxe touringcars zijn van alle gemakken voorzien. Denk aan extra beenruimte, toilet, airconditioning en luxe stoelen met voetensteunen.

informatie >

Dubbeldekker

Een gloednieuwe dubbeldekker geschikt voor 90 personen. Ook deze dubbeldekker is van alle luxe gemakken voorzien.

informatie >
AltroVia Dekra