Groepsdagtochten

Wilt u met een groep een dagje op pad? Dat kan met Márion Reizen. Wij hebben de leukste dagtochten al voor u verzameld! Wij vervoeren u met onze luxe (rolstoel)touringcar en zorgen voor al het geregel er omheen. Denk aan entreebewijzen, excursies en consumpties. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Direct online offerte aanvragen >


 Rolstoeltouringcars 

Mensen die slecht ter been zijn of afhankelijk zijn van een rolstoel maken gebruik van onze rolstoeltouringcars. Deze touringcars hebben een speciale lift waarmee we de passagiers veilig in de bus helpen. De meeste groepsdagtochten worden gereden met een rolstoeltouringcar. Deze dagtochten zijn te herkennen aan het rolstoelteken bij de uitgebreidere beschrijving van de dagtocht.

 

Ons aanbod

Musicals

Kijk hier voor onze arrangementen voor musicals, concerten en evenementen.

informatie >

Bakkerijmuseum Hattem

Kijk naar de prachtige historische collectie, luister naar een boeiend en humoristisch verhaal over de geschiedenis van het ambacht.

informatie >

De Sallandse Heuvelrug

Ontdek het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Per touringcar of huifkar maakt u een rondrit door deze prachtige omgeving....

informatie >

De Historische Driehoek

Een prachtige dagtocht. Leer over de rijke geschiedenis van Enkhuizen, Medemblik en Hoorn terwijl u reist per museumschip en stoomtram.

informatie >

Nationaal Park Weerribben-Wieden

Heerlijk genieten op het zonnedek, van het prachtige natuurgebied Nationaal Park Weerribben-Wieden, waar vele soorten dieren en planten thuis horen.

informatie >

Openluchtmuseum Arnhem

In het openluchtmuseum komt het verleden tot leven! De collectie van het museum is een uniek stukje Nederlandse historie. Ga op ontdekking in dit prachtige museumpark en sta oog in oog met ambachtslieden en boeren.

informatie >

Op bezoek bij de imker

Alles over en voor bijen. In een parkachtige bijentuin met schelpenpaden rondom Het Bijenhuis staan allerlei kunstzinnige bijenkasten en bijenkorven. Bezoek de grootste imkerwinkel van Nederland.

informatie >

Openluchtmuseum Warffum en Mosterdmakerij

Maak kennis met Groningen in het openluchtmuseum in Warffum. Het verleden komt tot leven, kijk en ervaar hoe men vroeger woonde en werkte.

informatie >

Staphorst & Giethoorn

Twee prachtige dorpen die echt Nederlands zijn. Eén met een sterke traditie, waar de klederdracht voorop staat en een dorp dat als zeer waterrijk bekend staat. Een bezoek meer dan waard!

informatie >

Sneek en Sonnema

Genieten van onder andere een 3 uur durende vaartocht door Sneek en omgeving.

informatie >

Utrecht

Ontdek de veelzijdigheid van de Domstad.

informatie >

Varen op de Loosdrechtse Plassen

Een heerlijke vaartocht over de Loosdrechtse Plassen en rivier de Vecht.

informatie >

Veilen, Varen, Verrassen

Deze dag staat helemaal in het teken van veilen bij de oudste doorvaarveiling ter wereld....

informatie >

Vissersdorp Urk

Tijdens deze dagtocht maakt u kennis met Urk vanaf het water.

informatie >

Zandsculpturenfestijn Garderen

Dit jaar staat het Zandsculpturenfestijn Garderen geheel in het teken van '75 jaar bevrijding'.

informatie >
AltroVia Dekra