Meerdaagse Reizen

Wilt u een paar dagen op reis? Márion Reizen maakt het voor u mogelijk. U regelt via ons uw meerdaagse reis met onze luxe (rolstoel)touringcar. Wij regelen niet alleen het vervoer, maar kunnen ook de hotels, restaurants en excursies voor u regelen. Onze touringcars voldoen aan de hoogste Europese milieueisen en mogen daarmee alle Europese steden bezoeken. 

Wilt u skiën of snowboarden?

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw wintersport. Denk aan het regelen van skipassen, het huren van materialen of de huur van een skileraar. 

 

Waar wilt u naar toe?

Op onze website vindt u enkele suggesties voor leuke meerdaagse reizen. Wilt u ergens anders naar toe? Geen enkel probleem. Wij maken graag voor u een offerte op maat. Neem telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan via onze website. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen op ons kantoor in Dronten om alle mogelijkheden te bespreken.  

Vraag online een offerte aan > 

Individuele meerdaagse reis naar Twente

Wilt u graag alleen, met z'n tweeën of met een klein groepje enkele dagen op vakantie? Wij bieden ook een vijfdaagse reis aan naar Twente. Deze reis is te boeken vanaf één persoon. Lees verder

Bad Arolsen

Een koninklijk verzorgde groepsreis naar Bad Arolsen in Duitsland!

informatie >

Ootmarsum

Genieten met deze groepsreis van de natuur in prachtig Dinkelland.

informatie >
AltroVia Dekra