Individuele dagtochten

Márion Reizen biedt iedereen de gelegenheid te genieten van een leuk dagje uit! Alleen, met z'n tweetjes of met een groepje. Bent u geïnteresseerd in één van deze dagtochten? Bekijk dan de uitgebreide informatie en bijbehorende prijzen en boek direct online. Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe dagtochten? Volg ons via Facebook, Instagram of Twitter. Of geef uw e-mailadres aan ons door en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief. 

 

 

Ons aanbod

Anastasia

Vrijdag 14 februari 2020 - Nieuw in Nederland: Anastasia. Een avontuur langs vorstelijke paleizen met schitterende kostuums!

informatie >

Winterse Sferen

Donderdag 20 februari 2020 - Een mooie rondrit over de Utrechtse Heuvelrug onder leiding van een bevlogen gids. Geniet van de kastelen, landgoederen en bossen in winterlandschap. Bij aankomst beginnen we eerst met een heerlijk stamppottenbuffet alvorens de wintertocht start.

informatie >

Soldaat van Oranje

Maandag 13 april 2020, 2e Paasdag - Een indrukwekkende musical die u niet mag missen!

informatie >

Tulpenroute NOP

Woensdag 29 april 2020 - Maak met onze luxe touringcar een prachtige tocht langs de kleurrijke bollenvelden in de Noordoostpolder en breng een bezoek aan het Tulpeninformatiecentrum in Creil.

informatie >

Tina Turner - de Musical

Donderdag 30 april 2020 - De musical met de hits van Tina Turner. Beleef het levensverhaal van ' The Queen of Rock'.

informatie >

Vrijheidsmuseum Groesbeek

Vrijdag 8 mei 2020 - Beleef het boeiende verhaal van Oorlog en Vrijheid. U wordt uitgedaagd kritisch na te denken over vrijheid toen en nu, vol beleving en interactie.

informatie >
AltroVia Dekra