Individuele dagtochten

Márion Reizen biedt iedereen de gelegenheid te genieten van een leuk dagje uit! Alleen, met z'n tweetjes of met een groepje. Bent u geïnteresseerd in één van deze dagtochten? Bekijk dan de uitgebreide informatie en bijbehorende prijzen en boek direct online. Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe dagtochten? Volg ons via Facebook, Instagram of Twitter. Of geef uw e-mailadres aan ons door en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief. 

 

 

Ons aanbod

Winterse Sferen

Woensdag 6 februari 2019 - Een mooie rondrit over de Utrechtse Heuvelrug onder leiding van een bevlogen gids. Geniet van de kastelen, landgoederen en bossen in winterlandschap. Bij aankomst beginnen we eerst met een heerlijk stamppottenbuffet alvorens de wintertocht start.

informatie >

Rijksmuseum

Dinsdag 19 februari 2019 - Bezoek het Rijksmuseum en onze hoofdstad met haar vele andere musea, terrassen, historie en cultuur.

informatie >

The Lion King

Vrijdag 22 maart 2019 - The Lion King, wees getuige van deze spectaculaire musical nu het nog kan. In juli 2019 stopt deze geweldige musical definitief.

informatie >

Het leven van de rietsnijder

Donderdag 28 maart 2019 - Moerasbos, water, vogels en eindeloze rietvelden: de natuur in de Weerribben ziet er ongerept uit. Het rietsnijden is nu volop bezig. U krijgt een goed beeld hoe dit in zijn werk gaat, dit ziet u bijna nergens meer!

informatie >

Tweede Paasdag in het teken van chocolade

Maandag 22 april 2019 - Genieten op Tweede Paasdag bij Chocolaterie Magdalena. Proef en beleef het ambacht van chocola maken!

informatie >

Keukenhof

Woensdag 1 mei 2019 - Bezoek de Keukenhof met meer dan zeven miljoen bloembollen in bloei met wel achthonderd verschillende soorten tulpen. De Keukenhof staat in 2019 in het teken van Flower Power. Geniet van een leuk en fleurig dagje uit!

informatie >

Oude Ambachten en Speelgoedmuseum

Vrijdag 24 mei 2019 - Nostalgisch middagje uit. Een unieke belevenis in het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum.

informatie >
AltroVia Dekra