Individuele dagtochten

Márion Reizen biedt iedereen de gelegenheid te genieten van een leuk dagje uit! Alleen, met z'n tweetjes of met een groepje. Bent u geïnteresseerd in één van deze dagtochten? Bekijk dan de uitgebreide informatie en bijbehorende prijzen en boek direct online. Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe dagtochten? Volg ons via Facebook, Instagram of Twitter. Of geef uw e-mailadres aan ons door en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief. 

 

 

Ons aanbod

Kerstmarkt Munster

Vrijdag 8 december 2023 - Münster heeft maar liefst 6 markten die maar een paar minuten te voet van elkaar af liggen. Iedere kerstmarkt heeft haar eigen thema omgeven door de prachtige historische binnenstad.

informatie >

Kaarsjesavond in de Orchideeën Hoeve

Dinsdag 12 december 2023 - Duizenden echte kaarsen, talloze lampjes en verlichte fonteinen toveren de tuinen tijdens de kaarsjesmiddag om tot een magisch lichtjesfeest. Volg de romantische wandelroute en laat je meevoeren naar de essentie van kerst: licht, liefde en gezelligheid!

informatie >

Royal Christmas Fair in Den Haag

Woensdag 13 december 2023 - Kerstmarkt in het historisch hart van Den Haag. De Royal Christmas Fair brengt je met twinkelende lichtjes en bekende kerstliedjes in de ultieme kerstsfeer.

informatie >

Bezoek Bakkersmolen en Palingmuseum

Woensdag 31 januari 2024 - In Elburg bezoeken wij de Ambachtelijke Bakkerij Schuld en in Harderwijk de bekende Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg.

informatie >
AltroVia Dekra