Individuele dagtochten

Márion Reizen biedt iedereen de gelegenheid te genieten van een leuk dagje uit! Alleen, met z'n tweetjes of met een groepje. Bent u geïnteresseerd in één van deze dagtochten? Bekijk dan de uitgebreide informatie en bijbehorende prijzen en boek direct online. Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe dagtochten? Volg ons via Facebook, Instagram of Twitter. Of geef uw e-mailadres aan ons door en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief. 

 

 

Ons aanbod

Seniorenmiddag

Vrijdag 9 augustus 2019 - Seniorenmiddag met Saskia en Serge. Het belooft een gezellige en swingende middag te worden! Wij verzorgen net als voorgaande jaren gratis busvervoer vanuit Biddinghuizen en Swifterbant. Bij aankomst in Dronten staan er vrijwilligers klaar om u te begeleiden naar de feesttent en na afloop begeleiden zij u ook weer terug naar de bus.

informatie >

Rondvaart Nationaal Park "De Alde Feanen"

Vrijdag 16 augustus - In het hart van Fryslân ligt het prachtige waterrijke Nationaal Park De Alde Feanen. Dit gebied is uitermate geschikt om te verkennen per boot.

informatie >

Nationale Taptoe

Zaterdag 28 september 2019 - De Nationale Taptoe is één van de meest vooraanstaande militaire taptoe's in de wereld. In een middagvullende show met een diversiteit aan muziek en indrukwekkende lichtshows werken onze militaire orkesten samen met militaire orkesten, artiesten en groepen uit binnen- en buitenland.

informatie >

Rijksmuseum

Dinsdag 22 oktober 2019 - Bezoek het Rijksmuseum en onze hoofdstad met haar vele andere musea, terrassen, historie en cultuur.

informatie >

Anastasia

Vrijdag 25 oktober 2019 - Nieuw in Nederland: Anastasia. Een avontuur langs vorstelijke paleizen met schitterende kostuums!

informatie >

KreaDoe Utrecht

Woensdag 30 oktober 2019 - Creatieve inspiratie opdoen in de Jaarbeurs in Utrecht. Hét evenement voor iedereen die houdt van handgemaakt. Volg workshops en ontdek nieuwe trends.

informatie >

Spirit of Winter

Zaterdag 16 november 2019 - Een betoverende Buitenfair in de lanen van Het Loo en op het Koninklijk Stallen plein.

informatie >

Kaarsjesavond in de Orchideeën Hoeve

Donderdag 19 december 2019 - Duizenden echte kaarsen, talloze lampjes en verlichte fonteinen toveren de tuinen tijdens de kaarsjesavonden om tot een magisch lichtjesfeest. Volg de romantische wandelroute en laat je meevoeren naar de essentie van kerst: licht, liefde en gezelligheid!

informatie >
AltroVia Dekra