Individuele dagtochten

Márion Reizen biedt iedereen de gelegenheid te genieten van een leuk dagje uit! Alleen, met z'n tweetjes of met een groepje. Bent u geïnteresseerd in één van deze dagtochten? Bekijk dan de uitgebreide informatie en bijbehorende prijzen en boek direct online. Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe dagtochten? Volg ons via Facebook, Instagram of Twitter. Of geef uw e-mailadres aan ons door en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief. 

 

 

Ons aanbod

Tweede Pinksterdag Museumdorp Orvelte

Maandag 10 juni 2019 - Bezoek en ontdek het mooie museumdorp Orvelte met haar uniek Drents karakter.

informatie >

Openluchtmuseum Arnhem

Woensdag 17 juli 2019 - In het openluchtmuseum komt het verleden tot leven! De collectie van het museum is een uniek stukje Nederlandse historie. Ga op ontdekking in dit prachtige museumpark en sta oog in oog met ambachtslieden en boeren.

informatie >

Rondvaart Nationaal Park "De Alde Feanen"

Vrijdag 16 augustus- In het hart van Fryslân ligt het prachtige waterrijke Nationaal Park De Alde Feanen. Dit gebied is uitermate geschikt om te verkennen per boot.

informatie >

Den Bosch

Zaterdag 31 augustus 2019- Varen over de Binnendieze. U heeft vrije tijd om deze stad met een rijke historie, prachtige monumenten en een Bourgondische sfeer zelf te ontdekken. Bezoek de Sint Janskathedraal, lekker winkelen of een museum bezoeken.

informatie >

Nationale Taptoe

Zaterdag 28 september 2019 - De Nationale Taptoe is één van de meest vooraanstaande militaire taptoe's in de wereld. In een middagvullende show met een diversiteit aan muziek en indrukwekkende lichtshows werken onze militaire orkesten samen met militaire orkesten, artiesten en groepen uit binnen- en buitenland.

informatie >

Rijksmuseum

Dinsdag 22 oktober 2019- Bezoek het Rijksmuseum en onze hoofdstad met haar vele andere musea, terrassen, historie en cultuur.

informatie >

Anastasia

Vrijdag 25 oktober 2019 - Nieuw in Nederland: Anastasia. Een avontuur langs vorstelijke paleizen met schitterende kostuums!

informatie >
AltroVia Dekra