Individuele dagtochten

Márion Reizen biedt iedereen de gelegenheid te genieten van een leuk dagje uit! Alleen, met z'n tweetjes of met een groepje. Bent u geïnteresseerd in één van deze dagtochten? Bekijk dan de uitgebreide informatie en bijbehorende prijzen en boek direct online. Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe dagtochten? Volg ons via Facebook, Instagram of Twitter. Of geef uw e-mailadres aan ons door en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief. 

 

 

Ons aanbod

Rijksmuseum

Dinsdag 22 oktober 2019 - Bezoek het Rijksmuseum en onze hoofdstad met haar vele andere musea, terrassen, historie en cultuur.

informatie >

Anastasia

Vrijdag 25 oktober 2019 Vrijdag 14 februari 2020 - Nieuw in Nederland: Anastasia. Een avontuur langs vorstelijke paleizen met schitterende kostuums!

informatie >

KreaDoe Utrecht

Woensdag 30 oktober 2019 - Creatieve inspiratie opdoen in de Jaarbeurs in Utrecht. Hét evenement voor iedereen die houdt van handgemaakt. Volg workshops en ontdek nieuwe trends.

informatie >

Spirit of Winter

Zaterdag 16 november 2019 - Een betoverende Buitenfair in de lanen van Het Loo en op het Koninklijk Stallen plein.

informatie >

Kerstmarkt Essen

Vrijdag 6 december 2019 - De kerstmarkt van Essen staat al jaren aangeschreven als één van de beste kerstmarkten van Duitsland. Uniek aan deze kerstmarkt is het internationale karakter en de sfeervolle verlichting.

informatie >

Kerstmarkt Dordrecht

Vrijdag 13 december 2019 - De grootste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland is in Dordrecht. Een bezoek meer dan waard.

informatie >

Kaarsjesavond in de Orchideeen Hoeve

Donderdag 19 december 2019 - Duizenden echte kaarsen, talloze lampjes en verlichte fonteinen toveren de tuinen tijdens de kaarsjesavonden om tot een magisch lichtjesfeest. Volg de romantische wandelroute en laat je meevoeren naar de essentie van kerst: licht, liefde en gezelligheid!

informatie >

Andre Rieu

Zaterdag 21 december 2019 - Eindelijk is het ons gelukt om kaarten weten te bemachtigen voor André Rieu! Wees er snel bij want op=op. Voor het eerst zullen André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest een magisch kerstconcert uitvoeren in zijn eigen woonplaats! Het concert "Christmas in my Hometown" zal ongetwijfeld het meest romantische muzikale evenement van het jaar zijn.

informatie >
AltroVia Dekra