Schoolreisjes basisonderwijs

Op zoek naar een leuk schoolreisje voor uw basisschool? U regelt het via Márion Reizen! Wij vervoeren uw kinderen en begeleiders met onze luxe touringcars én nemen ook al het werk uit handen! Wij regelen een compleet verzorgde dag inclusief eten en drinken. 

Een compleet verzorgd schoolreisje

Wij kennen de attractieparken en dierentuinen en kunnen u hierin adviseren. Is het park geschikt voor de onderbouw? Is het park ook uitdagend genoeg voor de bovenbouw? Wij regelen uiteraard het busvervoer, de entreebewijzen en eventueel het eten en drinken. U hoeft alleen een datum, de bestemming en het aantal kinderen en begeleiders aan ons door te geven. Op onze website vindt u de meest populaire bestemmingen. Wilt u naar een andere bestemming? Geef het aan ons door en wij regelen het. 

 

Alleen vervoer per touringcar 

Regelt u liever zelf het entree, dan kunnen wij ook voor u alleen het vervoer verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.


Vraag direct een offerte aan >
 

Ook voor het voortgezet onderwijs organiseren wij leuke uitjes!

 

 

Ons aanbod

Attractiepark Slagharen

Slagharen is met het gevarieerde aanbod de ideale bestemming voor een onvergetelijke schoolreis.

informatie >

Dolfinarium Harderwijk

Een schoolreisje naar het Dolfinarium is een spetterend en leerzaam dagje uit voor de klas.

informatie >

Dierenpark Amersfoort

Klauter tussen de dieren. Klauter onder, boven en langs de dieren met de Klim Alles-route. In DierenPark Amersfoort leer je, terwijl je speelt. Het avontuurlijkste schoolreisje beleef je midden in het land, midden in het bos!

informatie >

Wildlands Emmen

Een wereldexpeditie maken in één dag. De leerlingen reizen samen met hun klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte globetrotters ontdekken ze nieuwe werelden, staan oog in oog met wilde dieren en beleven spannende avonturen.

informatie >

Drouwenerzand

Met de hele klas een dag lang spelen, wie wil dat nou niet! De hele dag de van de ene naar de andere attractie of lekker...

informatie >

Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland is een populaire bestemming voor schoolreisjes met kinderen uit de onderbouw. In het geval van minder mooi weer zijn er verspreid over het park diverse schuilmogelijkheden en overdekte voorstellingen en attracties.

informatie >

Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties en shows, voor elk wat wils, voor jong en oud.

informatie >

Flierefluiter

Speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter heeft een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin en een kinderboerderij. Zelfs de kinderboerderij is voor een gedeelte overdekt! De Flierefluiter is een populair uitje onder de kleutertjes.

informatie >

Ouwehands Dierenpark

Sta neus aan neus met de speelse ijsbeertweeling of bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost.

informatie >

Giga Konijnenhol

Een leuk indoor speelparadijs voor de kleintjes.

informatie >

Walibi Holland

Hoe houd je de klas het hele jaar rustig? Laat ze lekker een dagje hard gaan tijdens een schoolreisje in Walibi Holland!

informatie >

Oud Valkeveen

Al bijna honderd jaar is het een paradijs voor kinderen die van ‘gewoon lekker spelen’ houden.

informatie >

Hans en Grietje

Er was eens een pannenkoekenhuis in Zeewolde, waar je het sprookje van Hans & Grietje in het echt kunt beleven.

informatie >

Attractiepark Duinen Zathe

Een heerlijk overzichtelijk park met vele attracties, luchtkussen en klautertoestellen. Natuurlijk mag een rondje over het verkeerspark ook niet ontbreken!

informatie >

Dinoland Zwolle

Leren en spelen tussen levensechte dinosaurussen! Kom voor een educatief schoolreisje met veel activiteiten en plezier naar Dinoland. Er is zowel binnen als buiten van alles te doen.

informatie >

Efteling

Ontdek een Wereld vol Wonderen. Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire park show. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden.

informatie >

Toverland

Attractiepark Toverland heeft alles in huis: van spannende achtbanen voor de waaghalzen tot uitdagende klimtoestellen voor kleine avonturiers!

informatie >
AltroVia Dekra