Met uw bedrijf op pad

Een personeelsuitje of met relaties op pad? Onderweg vergaderen in onze VIP touringcar? Het kan allemaal bij Márion Reizen. U kunt via ons een geheel verzorgd personeelsuitje boeken, waarbij wij alles van A tot Z voor u regelen. Of wilt u dat wij alleen het vervoer met onze luxe touringcars voor u verzorgen? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Online een offerte aanvragen >  

.

Personeelsuitjes

U kunt via ons een geheel verzorgd personeelsuitje boeken, waarbij wij alles van A tot Z voor u regelen. Klik hier voor enkele populaire personeelsuitjes, maar u kunt uiteraard ook zelf een bestemming kiezen.

informatie >

Zakelijk vervoer

Met uw personeel of met relaties op pad? Onderweg vergaderen in onze VIP touringcar? Het kan allemaal bij Márion Reizen.

informatie >

Touringcars

Wilt u een touringcar huren? Wij hebben diverse soorten touringcars, allen voorzien van airconditioning, extra beenruimte en luxe stoelen met voetensteunen

informatie >

Cateringmogelijkheden

Wij zorgen voor heerlijke broodjes, snacks, drankjes en garnituur voor onderweg. Of wat dacht u van petit-fours met daarop uw logo?

informatie >

Midi Touringcar 16 personen

Deze midi touringcar heeft de luxe van een touringcar en is geschikt voor maximaal 16 personen

informatie >

Over Márion Reizen

Márion Reizen is een echt familiebedrijf en bestaat al meer dan twintig jaar. Anno 2021 zijn we trotse eigenaar van een prachtig wagenpark, waaronder 3 rolstoeltouringcars en een dubbeldekker.

informatie >
AltroVia Dekra