Voortgezet onderwijs

Op zoek naar een stoere of juist educatieve schoolreis voor het voortgezet onderwijs? Wij bieden een breed scala aan daguitjes. U kunt bij ons terecht voor alleen een busreis met of zonder toegang tot het park én voor een compleet verzorgde dag inclusief eten en drinken. 

Alleen vervoer per touringcar

Bent u op zoek naar een touringcar voor het voortgezet onderwijs? Dat kan via Márion Reizen. U geeft aan ons door waar en wanneer u weg wilt en met hoeveel personen. Wij sturen u vervolgens vrijblijvend een offerte. Onze touringcars zijn voorzien van airconditioning, veiligheidsgordels en microfoon. 

Vraag online een offerte aan > 


Een compleet verzorgd uitje 

Heeft u geen tijd om de schoolreis zelf te organiseren? Wij nemen het uit handen en regelen het busvervoer, de entreebewijzen en het eten en drinken. U hoeft alleen maar aan ons door te geven waar u naar toe wilt, op welke datum en met hoeveel personen. Op onze website vindt u enkele suggesties, maar u kunt uiteraard ook zelf een bestemming kiezen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 


Ook voor het basisonderwijs organiseren wij schoolreisjes!

Ons aanbod

Skihal Bottrop

Met een lengte van 640 meter is Alpincenter Bottrop de langste skihal ter wereld.

informatie >

Snowworld Zoetermeer

Snowworld Zoetermeer is uitgeroepen tot de beste skihal van 2019.

informatie >

Walibi Holland

Een schoolreis naar Walibi is een dag vol intense bochten, inversies en loopings!

informatie >

Wildlands

Ga met de klas op ontdekking in Wildlands Emmen!

informatie >

Efteling

Ontdek een Wereld vol Wonderen. Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire park show. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden.

informatie >

Toverland

In Attractiepark Toverland beleeft iedereen een dag vol plezier! Van spannende achtbanen tot magische wildwaterbanen.

informatie >

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is niet voor niks één van de meest populaire schoolreisbestemmingen van Nederland. Het park biedt met ruim 30 attracties voor elk wat wils, voor jong en oud.

informatie >
AltroVia Dekra