Dagtochten

Dagelijks vervoeren wij honderden mensen die willen genieten van een leuke dag uit! Een schoolreisje naar een pretpark, een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd, een teambuildingsuitje, een vereniging die wil genieten van de tulpenvelden of een koor dat gaat optreden. Iedereen wordt door ons veilig naar hun bestemming gebracht en natuurlijk ook veilig weer naar huis! Op onze touringcars rijden ervaren en gekwalificeerde chauffeurs en zij bezorgen u een overgetelijke dag. 

 

Een dagtocht op maat

Wilt u ook een dag op pad? Of misschien wel meerdere dagen achtereen? In Nederland of in het buitenland? Alles is bij ons mogelijk. Wij regelen niet alleen het vervoer met onze luxe touringcars, maar ook excursies, entreebewijzen, overnachtingen, restaurants enzovoort. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij gaan vervolgens voor u aan de slag. Kom hiervoor gerust langs op ons kantoor in Dronten! 

 

Direct online offerte aanvragen >

 

Ons aanbod

Groepsdagtochten

Wilt u met een groep een dagje op pad, maar weet u nog niet waar naar toe? Wij hebben de leukste groepsdagtochten voor u verzameld. Laat u inspireren!

informatie >

Bezoek een Bundesliga wedstrijd

Bezoek een wedstrijd in de Bundesliga. Wij regelen voor u de kaarten of een geheel verzorgd arrangement.

informatie >

Individuele dagtochten

Márion Reizen biedt nu iedereen de gelegenheid te genieten van een leuk dagje uit! Alleen, met z'n tweetjes of met een groepje.

informatie >
AltroVia Dekra