Dagtochten

Dagelijks vervoeren wij honderden mensen die willen genieten van een leuke dag uit! Een schoolreisje naar een pretpark, een voetbalclub naar een belangrijke wedstrijd, een teambuildingsuitje, een vereniging die wil genieten van de tulpenvelden of een koor dat gaat optreden. Iedereen wordt door ons veilig naar hun bestemming gebracht en natuurlijk ook veilig weer naar huis! Op onze touringcars rijden ervaren en gekwalificeerde chauffeurs en zij bezorgen u een overgetelijke dag. 

 

Een dagtocht op maat

Wilt u ook een dag op pad? Of misschien wel meerdere dagen achtereen? In Nederland of in het buitenland? Alles is bij ons mogelijk. Wij regelen niet alleen het vervoer met onze luxe touringcars, maar ook excursies, entreebewijzen, overnachtingen, restaurants enzovoort. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij gaan vervolgens voor u aan de slag. Kom hiervoor gerust langs op ons kantoor in Dronten! 

 

Direct online offerte aanvragen >

 

Ons aanbod

Groepsdagtochten

In deze tijd is het niet eenvoudig om met een groep op stap te gaan. Maar er zijn zeker tal van mogelijkheden! Wij denken graag met u mee om een compleet coronaproof programma te maken.

informatie >

Individuele dagtochten

Márion Reizen biedt iedereen de gelegenheid te genieten van een leuk dagje uit! Alleen, met z'n tweetjes of met een groepje. Natuurlijk geheel coronaproof.

informatie >
AltroVia Dekra