Schoolreisjes

Met de hele school op pad.... Verstoppen onder de stoelen in de bus zodat je ouders denken dat je bent achtergelaten in het pretpark...... En de buschauffeur die natuurlijk het spelletje meespeelt! Wie herinnert zich niet de schoolreisjes van vroeger? Het hoogtepunt van het schooljaar! Uw schoolreisje regelt u natuurlijk via Márion Reizen.

 

Onze schoolreisjes

Wij vervoeren uw leerlingen met onze veilige touringcars (met gordels!) en zorgen voor de entreebewijzen en het eten en drinken. Niet alleen voor het basisonderwijs maar natuurlijk ook voor het voortgezet onderwijs. U rijdt met onze ervaren chauffeurs naar de pretparken, dierentuinen of musea voor een onvergetelijk schoolreisje. Onze medewerkers kennen de parken door en door en u kunt ons altijd om advies vragen. Is het park geschikt voor de onderbouw? Is het park uitdagend genoeg voor de bovenbouw? Op onze website vindt u de meest populaire schoolreisjes. Wilt u ergens anders heen? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Alleen vervoer per touringcar

Wilt u alleen een touringcar via ons boeken en de rest liever zelf regelen? Geen probleem! Wij hebben touringcars in diverse groottes die worden bestuurd door onze ervaren chauffeurs. Alle touringcars beschikken over een veiligheidsgordel. Geef aan ons door waar u naar toe wilt en met hoeveel personen en vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Online een offerte aanvragen > 

Ons aanbod

Schoolreisjes basisonderwijs

Op zoek naar een leuk schoolreisje voor uw basisschool? U regelt het via Márion Reizen! Wij vervoeren uw kinderen en begeleiders met onze luxe touringcars én nemen ook al het werk uit handen! Wij regelen een compleet verzorgde dag inclusief eten en drinken.

informatie >

Voortgezet onderwijs

Op zoek naar een stoere of juist educatieve schoolreis voor het voortgezet onderwijs? Wij bieden een breed scala aan daguitjes.

informatie >
AltroVia Dekra