Meest gestelde vragen


Wat kost het huren van een touringcar? 

Wij krijgen vaak de vraag wat de kosten zijn voor het huren van één van onze touringcars. We hebben hier niet direct antwoord op, want dat ligt aan een heleboel factoren: 

U kunt het beste een offerte aanvragen via ons online formulier, zodat wij alle benodigde gegevens hebben. Wij sturen u vervolgens vrijblijvend een offerte. 


Zijn de passagiers verzekerd tijdens de reis?

Alle passagiers zijn verzekerd tijdens de rit. Wanneer u de bus verlaat bent u niet meer verzekerd via Márion Reizen. Voor uw verblijf op locatie geldt uw eigen (reis)verzekering. Indien de bus tijdens het gehele programma tot uw beschikking blijft kunnen er spullen in de bus achter gelaten worden. Dit geschiedt echter wel op eigen risico.


Hoeveel personen mogen er in een touringcar?

Tijdens de rit mogen er niet meer personen in de bus dan het aantal zitplaatsen toelaat. Voor de goede orde: de plaats naast de chauffeur wordt altijd meegeteld bij het aantal opgegeven plaatsen per bus. Indien er rolstoelen meegaan in de bus, verzoeken wij u dit duidelijk te bespreken bij het aanvragen van de bus. Rolstoelen vergen extra stoelruimte. Voor iedere rolstoel zullen er enkele gewone stoelen uit de bus worden verwijderd. Wij hebben bussen voor 50, 60, 62 en 90 personen. Klik hier voor meer informatie over ons wagenpark


Moeten wij een gordel dragen?

U bent verplicht om tijdens de reis een veiligheidsgordel te dragen. Alle touringcars zijn voorzien van een veiligheidsgordel. 


Heeft u koffie en thee aan boord? En ook een toilet?

Bij Márion Reizen zijn alle touringcars luxe uitgevoerd. Standaard voorzieningen zijn: airco, DVD, koelkast, koffie en thee, luxe stoelen met voetsteunen, toilet en een goede geluidsinstallatie met microfoon. Mocht u een ontbijt of lunchpakket willen, ook daar kunnen wij voor zorgen. Voor een compleet overzicht van onze cateringmogelijkheden, klik hier.


Verhuurt u ook touringcars zonder chauffeur?

Nee, dat is niet mogelijk. Onze bussen en ook de passagiers zijn niet verzekerd zonder Márion Reizen-chauffeurs.


Hoeveel begeleiders moeten er mee bij schoolreisjes?

Tijdens uw schoolreisje is het belangrijk dat er voldoende begeleiders met de groep meegaan. Het is van het grootste belang dat de chauffeur al zijn aandacht op de weg kan houden en zich dus niet bezig hoeft te houden met de groep. Ook is het verstandig dat de begeleiders niet allemaal bij elkaar gaan zitten. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk de begeleiders over de bus te verdelen.


Mag ik eten en drinken onderweg?

In onze touringcars is het toegestaan om te eten en te drinken. Wij verwachten echter wel dat er geen rommel op de grond wordt gegooid en dat de bus netjes wordt achtergelaten. Er hangen voldoende afvalzakjes in de bus. 


Kan ik onderweg een DVD kijken?

Het is mogelijk om tijdens de rit een DVD te draaien. Neemt u deze zelf mee? 

Ik heb een andere vraag 

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

informatie >

Offerte aanvragen

Ontvangt u graag een offerte op maat? Vul dan ons offerteformulier in en u ontvangt per e-mail van ons een vrijblijvende offerte.

informatie >

Touringcars

Wilt u een touringcar huren? Wij hebben diverse soorten touringcars, allen voorzien van airconditioning, extra beenruimte en luxe stoelen met voetensteunen

informatie >

Dagtochten

Wilt u een dagje op pad? Of misschien wel meerdere dagen achtereen? Alles is bij ons mogelijk. Wij regelen niet alleen het vervoer met onze luxe touringcars, maar ook excursies, entreebewijzen, overnachtingen, restaurants enzovoort. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij gaan vervolgens voor u aan de slag.

informatie >

Groepsdagtochten

In deze tijd is het niet eenvoudig om met een groep op stap te gaan. Maar er zijn zeker tal van mogelijkheden! Wij denken graag met u mee om een compleet coronaproof programma te maken.

informatie >

Schoolreisjes basisonderwijs

Op zoek naar een leuk schoolreisje voor uw basisschool? U regelt het via Márion Reizen! Wij vervoeren uw kinderen en begeleiders met onze luxe touringcars én nemen ook al het werk uit handen! Wij regelen een compleet verzorgde dag inclusief eten en drinken.

informatie >

Voortgezet onderwijs

Op zoek naar een stoere of juist educatieve schoolreis voor het voortgezet onderwijs? Wij bieden een breed scala aan daguitjes.

informatie >

Personeelsuitjes

U kunt via ons een geheel verzorgd personeelsuitje boeken, waarbij wij alles van A tot Z voor u regelen. Klik hier voor enkele populaire personeelsuitjes, maar u kunt uiteraard ook zelf een bestemming kiezen.

informatie >
AltroVia Dekra