Dubbeldekker

Onze dubbeldekker is geschikt voor maximaal 86 personen. Ook deze touringcar is voorzien van alle luxe gemakken zoals airconditioning, extra beenruimte en luxe stoelen met voetensteunen en een radio/cd- en dvd-speler. Extra bagage is geen enkel probleem want onze dubbeldekker heeft een bagageruimte achterop. 

De dubbeldekker beschikt over een Euro6 motor en mag daardoor in alle milieuzones komen. 

 

Onze dubbeldekker huren?

Wilt u onze dubbeldekker huren? Voor één dag of voor een meerdaagse reis? Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt een offerte aanvragen via onze website. Onze dubbeldekker heeft plaats voor 90 personen. 

 

Op zoek naar een dagtocht met onze dubbeldekker?

Wilt u op pad met uw vereniging, koor, club of stichting? Een dagtocht of een meerdaagse reis? Nederland of buitenland? Alles is bij ons mogelijk. Wij regelen niet alleen het vervoer met onze luxe touringcars, maar ook excursies, entreebewijzen, overnachtingen, restaurants enzovoort. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij gaan vervolgens voor u aan de slag. Kom hiervoor gerust langs op ons kantoor in Dronten! Op onze website vindt u ook enkele suggesties voor leuke dagtochtenschoolreisjes en personeelsuitjes

Vraag direct een offerte aan >

interieur dubbeldekkerinterieur dubbeldekkerLuxe touringcars

Onze luxe touringcars zijn van alle gemakken voorzien. Denk aan extra beenruimte, toilet, airconditioning en luxe stoelen met voetensteunen.

informatie >

Rolstoeltouringcars

Mensen die slecht ter been zijn of afhankelijk zijn van een rolstoel maken gebruik van onze rolstoeltouringcars.

informatie >

Midi Touringcar 16 personen

Deze midi touringcar heeft de luxe van een touringcar en is geschikt voor maximaal 16 personen

informatie >
AltroVia Dekra