Chauffeurs

Op alle touringcars rijden ervaren en gekwalificeerde chauffeurs die u veilig naar uw bestemming brengen en natuurlijk ook weer naar huis. Zij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag heeft. Ze beschikken allemaal over de noodzakelijke papieren en worden regelmatig bijgeschoold, waaronder een jaarlijkse bhv-cursus. Op onze rolstoeltouringcars rijden chauffeurs die hierin gespecialiseerd zijn. 

 

 

Touringcars

Wilt u een touringcar huren? Wij hebben diverse soorten touringcars, allen voorzien van airconditioning, extra beenruimte en luxe stoelen met voetensteunen

informatie >

Vacatures

Wij op zoek naar een fulltime touringcarchauffeurs. Ben jij in het bezit van een geldig rijbewijs D inclusief code 95? Bekijk dan onze vacature!

informatie >

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0321 – 336 239 of info@marionreizen.nl.

informatie >

Dagtochten

Wilt u een dagje op pad? Of misschien wel meerdere dagen achtereen? Alles is bij ons mogelijk. Wij regelen niet alleen het vervoer met onze luxe touringcars, maar ook excursies, entreebewijzen, overnachtingen, restaurants enzovoort. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij gaan vervolgens voor u aan de slag.

informatie >

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons prachtige bedrijf en lees hier het allerlaatste nieuws.

informatie >
AltroVia Dekra