Bus huren voor schoolreisje

Wilt u een bus huren voor een schoolreisje? Naar een pretpark, dierentuin of museum? U kunt een bus huren via Márion Reizen. Wij vervoeren uw kinderen en begeleiders met onze luxe bussen (met gordels!) én nemen ook al het werk uit handen! Wij regelen een compleet verzorgd schoolreisje inclusief eten en drinken. 

Een compleet verzorgd schoolreisje

U huurt niet alleen via ons een bus, maar wij regelen ook alles daar om heen. Denk aan de entreebewijzen en het eten en drinken. U hoeft alleen een datum, de bestemming en het aantal kinderen en begeleiders aan ons door te geven. Op onze website vindt u de meest populaire bestemmingen voor schoolreisjes. Wilt u naar een andere bestemming? Geef het aan ons door en wij regelen het. 

 

Alleen een bus huren 

Wilt u alleen een bus huren en regelt u liever zelf het entree? Geen probleem. U kunt ook voor uw schoolreisje alleen de bus huren. U regelt het schoolreisje dan verder zelf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 
Vraag direct een offerte aan >
 

Schoolreisjes basisonderwijs

Op zoek naar een leuk schoolreisje voor uw basisschool? U regelt het via Márion Reizen! Wij vervoeren uw kinderen en begeleiders met onze luxe touringcars én nemen ook al het werk uit handen! Wij regelen een compleet verzorgde dag inclusief eten en drinken.

informatie >

Attractiepark Slagharen

Slagharen is met het gevarieerde aanbod de ideale bestemming voor een onvergetelijke schoolreis. Nieuw in het voorjaar 2017 is de unieke triple launch achtbaan: Gold Rush!

informatie >

Dierenpark Amersfoort

Leeuwen, neushoorns, stokstaartjes, giraffen… In DierenPark Amersfoort wonen wel 150 verschillende diersoorten die je van dichtbij kunt bekijken!

informatie >

Wildlands Emmen

Een wereldexpeditie maken in één dag. De leerlingen reizen samen met hun klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte globetrotters ontdekken ze nieuwe werelden, staan oog in oog met wilde dieren en beleven spannende avonturen.

informatie >

Julianatoren

De Julianatoren is een gezellig, veilig en overzichtelijk pretpark met méér dan 60 te gekke attracties en swingende shows.

informatie >

Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties en shows, voor elk wat wils, voor jong en oud.

informatie >

Flierefluiter

Speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter heeft een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin en een kinderboerderij. Zelfs de kinderboerderij is voor een gedeelte overdekt! De Flierefluiter is een populair uitje onder de kleutertjes.

informatie >

Ouwehands Dierenpark

Sta neus aan neus met de speelse ijsbeertweeling of bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost.

informatie >

Oud Valkeveen

Al bijna honderd jaar is het een paradijs voor kinderen die van ‘gewoon lekker spelen’ houden.

informatie >

Hans en Grietje

Er was eens een pannenkoekenhuis in Zeewolde, waar je het sprookje van Hans & Grietje in het echt kunt beleven.

informatie >

Walibi Holland

Hoe houd je de klas het hele jaar rustig? Laat ze lekker een dagje hard gaan tijdens een schoolreisje in Walibi Holland!

informatie >

Attractiepark Duinen Zathe

Een heerlijk overzichtelijk park met vele attracties, luchtkussen en klautertoestellen. Natuurlijk mag een rondje over het verkeerspark ook niet ontbreken!

informatie >
AltroVia Dekra