Bus huren

Wilt u een bus huren voor een schoolreisjes, personeelsuitje of een dagje weg met uw vereniging? Of wilt u een bus huren voor een meerdaagse reis? Onze luxe bussen komen overal! Wij bezorgen u een comfortabele reis, waar u ook naar toe wilt. Onze bussen hebben 30, 50, 60 of 91 zitplaatsen en zijn allen recentelijk vernieuwd.  
  

Wilt u een bus huren?

Wilt u een luxe bus huren voor een dagtocht of een meerdaagse reis? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een offerte op maat.

 

Wat kost het huren van een bus?

Wij krijgen vaak de vraag wat de kosten zijn voor het huren van een bus. We hebben hier niet direct antwoord op, want dat ligt aan een heleboel factoren, zoals de tijdsduur en het aantal kilometers. U kunt het beste een offerte aanvragen via onze website, zodat wij alle benodigde gegevens hebben. Wij sturen u vervolgens vrijblijvend een offerte per e-mail.
 

Leuke ideeën voor dagtochten

Wilt u een bus huren voor een school, bedrijf, vereniging, koor, club of stichting? Op onze website vindt u suggesties voor leuke dagtochtenschoolreisjes en personeelsuitjes. Laat u inspireren!

Vraag direct een offerte aan >

Touringcars

Wilt u een touringcar huren? Wij hebben diverse soorten touringcars, allen voorzien van airconditioning, extra beenruimte en luxe stoelen met voetensteunen

informatie >

Groepsdagtochten

In deze tijd is het niet eenvoudig om met een groep op stap te gaan. Maar er zijn zeker tal van mogelijkheden! Wij denken graag met u mee om een compleet coronaproof programma te maken.

informatie >

Schoolreisjes basisonderwijs

Op zoek naar een leuk schoolreisje voor uw basisschool? U regelt het via Márion Reizen! Wij vervoeren uw kinderen en begeleiders met onze luxe touringcars én nemen ook al het werk uit handen! Wij regelen een compleet verzorgde dag inclusief eten en drinken.

informatie >

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0321 – 336 239 of info@marionreizen.nl.

informatie >

Cateringmogelijkheden

Wij zorgen voor heerlijke broodjes, snacks, drankjes en garnituur voor onderweg. Of wat dacht u van petit-fours met daarop uw logo?

informatie >

Meest gestelde vragen

Vind antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een touringcar bij Márion Reizen zoals de verzekering, het aantal personen, het dragen van een gordel, aanwezigheid van een toilet en rolstoelvervoer.

informatie >
AltroVia Dekra