Skihal Bottrop

Met een lengte van 640 m draagt alpincenter Bottrop het predicaat 'langste skihal ter wereld'. De skipiste beschikt over een beginnersgedeelte met sleeplift, uitermate geschikt om de basisvaardigheden van skiën of snowboarden onder de knie te krijgen. Voor gevorden biedt de afdaling met een helling van 24% en bochtig verloop uitkomst. Door middel van twee banden worden bezoekers na een afdaling terug naar het bergstation gebracht, waarna de afdaling opnieuw ingezet kan worden. Genoeg van de afdalingen? Dan kun je altijd je hart nog ophalen in het funpark. Hier kunnen snowboarders en skiërs op “Rails” en “Kickers” hun technieken bijschaven en nieuwe trucs leren!

Prijs per persoon vanaf € 39,00,-

(*De vermelde prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op een touringcar voor één dag met 60 personen bij vertrek uit Dronten. Deze prijzen gelden ook voor begeleiders.)

Inclusief:


Upgrade mogelijk naar onbeperkt eten en drinken (geen alcohol).

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Skihal Bottrop? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

SnowPlanet

Met de hele school skiën of snowboarden bij SnowPlanet! Deze locatie beschikt over twee indoorpistes met echte sneeuw, waaronder een kleine piste voor beginners en een steile piste voor gevorderden.

informatie >
AltroVia Dekra