Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland in Enkhuizen is een populaire bestemming voor schoolreisjes met kinderen uit de onderbouw. In het sprookjespark vind je sprookjes zoals Hans en Grietje, Klein Duimpje of Pinokkio. In de hoofdzaal van kasteel 'Violinde' is meerdere keren per dag een show van een half uur te zien. Natuurlijk is er een grote overzichtelijke speeltuin waar de kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. Op kinderboerderij zijn geitjes, schapen, alpaca’s en vele andere dieren. Op het park zijn daarnaast diverse attracties waar de kinderen zelfstandig of onder begeleiding gebruik van kunnen maken. Rijden in een heuse oldtimer of op de rug van een levensechte pony, het is allemaal mogelijk. Nieuw is de Hekspeditie. Een onvergetelijke ervaring waarbij de bezoekers onder leiding van Heks Hupsakee een virtuele rondvlucht maken over het park. In het geval van minder mooi weer zijn er verspreid over het park diverse schuilmogelijkheden en overdekte voorstellingen en attracties.


Prijs per persoon vanaf € 16,25*

(*De vermelde prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op een touringcar met 60 personen bij vertrek uit Dronten. Deze prijzen gelden ook voor begeleiders.)


Inclusief:

Vertrek: 09:00 uur
Thuiskomst: 16:00 uur


Optioneel:


Pakje Capri Sun  € 1,50 p.p.
Waterijsje € 1,00 p.p.
Coffee all day € 5,00 p.p.
 
Een leerling in een rolstoel? Wij hebben ook rolstoeltouringcars!

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Sprookjeswonderland? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

Drouwenerzand

Met de hele klas een dag lang spelen, wie wil dat nou niet! De hele dag de van de ene naar de andere attractie of lekker...

informatie >

Julianatoren

De Julianatoren is een gezellig, veilig en overzichtelijk pretpark met méér dan 60 te gekke attracties en swingende shows.

informatie >

Giga Konijnenhol

Een leuk indoor speelparadijs voor de kleintjes.

informatie >

Hans en Grietje

Er was eens een pannenkoekenhuis in Zeewolde, waar je het sprookje van Hans & Grietje in het echt kunt beleven.

informatie >
AltroVia Dekra