Ouwehands Dierenpark

Zoo avontuurlijk!

UNIEK IN NEDERLAND… REUZENPANDA’S

Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in Ouwehands Dierenpark! Betreed de mystieke wereld van Pandasia en beleef de Chinese sfeer. Ontmoet de reuzenpanda’s en vervolg je reis door Pandasia, dat in traditioneel Chinese stijl is gebouwd. Leer hier meer over de unieke reuzenpanda en de andere Aziatische diersoorten zoals de koeskoes, kleine panda en muntjak. 

VOL DIERBARE ONTMOETINGEN
Sta neus aan neus met de ijsberen, loop onder de slingerende orang oetans door en bespied de beren in Expeditie Berenbos.
Bewonder de bijzondere nevelpanters, de Afrikaanse olifanten, ga op avontuur in Gorilla Adventure of hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

 

Optioneel:

Gezonde lunch: bruin broodje kaas, banaan en een pakje drinken
Smulpakket: friet met mayonaise en een pakje drinken
IJsje

 

 
Een leerling in een rolstoel? Wij hebben ook rolstoeltouringcars

 

 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Ouwehands Dierenpark? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

Wildlands Emmen

Een wereldexpeditie maken in één dag. De leerlingen reizen samen met hun klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte globetrotters ontdekken ze nieuwe werelden, staan oog in oog met wilde dieren en beleven spannende avonturen.

informatie >

Dierenpark Amersfoort

Klauter tussen de dieren. Klauter onder, boven en langs de dieren met de Klim Alles-route. In DierenPark Amersfoort leer je, terwijl je speelt. Het avontuurlijkste schoolreisje beleef je midden in het land, midden in het bos!

informatie >
AltroVia Dekra