Oud Valkeveen

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Al bijna honderd jaar is het een paradijs voor kinderen die van ‘gewoon lekker spelen’ houden. Het park heeft een grote speelweide, een theater, een eigen strand aan het Gooimeer en voor de volwassenen voldoende plekken om te genieten van de zon en de natuur. Zelfs als het niet zulk mooi weer is, kun je toch spelen want verschillende attracties zijn overdekt. Daarnaast beschikken ze over een prachtige indoor speelhal van 1500 m2 met de wondere waterwereld en met een echte bioscoop waar leuke grappige tekenfilms worden vertoond. Om het schoolreisje extra bijzonder te maken is er een speciale "schoolreisshow". Alle kinderen, maar ook volwassenen, mogen meezingen en dansen in dit spektakel vol dans, muziek en goocheltrucs. 


Optioneel:

Smikkelmenu; patat met mayonaise, pakje drinken en een ijsje
Patat met mayonaise
Patat met mayonaise en een ijsje


Een leerling in een rolstoel? Wij hebben ook rolstoeltouringcars

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Oud Valkeveen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

Dierenpark Amersfoort

Klauter tussen de dieren. Klauter onder, boven en langs de dieren met de Klim Alles-route. In DierenPark Amersfoort leer je, terwijl je speelt. Het avontuurlijkste schoolreisje beleef je midden in het land, midden in het bos!

informatie >

Dinoland Zwolle

Leren en spelen tussen levensechte dinosaurussen! Kom voor een educatief schoolreisje met veel activiteiten en plezier naar Dinoland. Er is zowel binnen als buiten van alles te doen.

informatie >
AltroVia Dekra