Hans en Grietje

Bij Hans en Grietje in Zeewolde is er van alles te beleven! Spannend voor jong en oud! Geheime trappen die leiden naar een van de drie grote glijbanen of de grote heksenketel! De bewegende tafels die ervoor zorgen dat je ineens de pannenkoek van de buurvrouw voor je neus hebt of tafels die helemaal scheef gaan staan! Ga met één van de indoor- glijbanen naar de grote speelkelder vol spelletjes en klimtoestellen of kies een van de kleinere speelruimtes die door het hele restaurant te vinden zijn. Kijk je ogen uit in de kamer waar alles op zijn kop staat of voel ineens de hele vloer bewegen! Als je zit te eten wil de heks de wasmachine nog wel eens aanzetten… overal zeepbellen! Vergeet niet het heksenorgel en allerlei geheime knoppen en touwtjes om alles in beweging te zetten. Kortom: je komt ogen en oren tekort!

Liever even buiten spelen? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn diverse trampolines en springkussens, van klein tot ENORM groot! Een grote familieschommel waar je met wel 10 mensen op kan, de hooiberg waar je lekker in kan spelen, speel het sprookje na in het “echte” huisje van Hans & Grietje, en er is een grote skelterbaan met tankstation en skelterwasstraat!

Wilt u het sprookje helemaal compleet maken? Dan loopt u naar het bos aan de overkant van de weg en volgt daar de Kiezelsteen- of Broodkruimeltjesroute. Tijdens deze routes beleven de kinderen alle avonturen uit het Hans & Grietje sprookje zelf!

Optioneel:

Arrangement Boer zoekt dierenvriend: naar de boerderij met uitleg van de boer over het leven op de boerderij , naturel pannenkoek met onbeperkt limonade, koffie/thee, vers fruit tussendoortje, ijsje
Arrangement Eten en Spelen: kinderpannenkoek, ijsje, onbeperkt limonade en vers fruit
Arrangement Begeleiders: pannenkoek naturel, onbeperkt koffie/thee en een ijsje

 

  

Een leerling in een rolstoel? Wij hebben ook rolstoeltouringcars!  

 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Hans en Grietje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

Oud Valkeveen

Al bijna honderd jaar is het een paradijs voor kinderen die van ‘gewoon lekker spelen’ houden.

informatie >

Dinoland Zwolle

Leren en spelen tussen levensechte dinosaurussen! Kom voor een educatief schoolreisje met veel activiteiten en plezier naar Dinoland. Er is zowel binnen als buiten van alles te doen.

informatie >
AltroVia Dekra