Giga Konijnenhol

Het Giga Konijnenhol is al jaren een succesbestemming en wordt alleen maar leuker! Want in 2017 is het compleet veranderd met een extra nieuwe speelstructuur en een nieuw horecaconcept! Alles is overdekt, dus de dag kan niet in het water vallen! Bij binnenkomst zullen de kinderen snel naar de bovenverdieping willen, want daar begint het speelplezier pas echt! Klimmen en klauteren door de netstructuren, vliegen in een echte ufo, springen op het luchtkussen en losgaan in de ballenbak. De stoere kinderen kunnen helemaal naar de top van het Giga Konijnenhol klimmen om van de grote glijbaan naar beneden te suizen. Om half 12 wordt er een spetterende theatershow voor de kinderen opgevoerd waarin Bultje de spannendste avonturen beleeft. Bij mooi weer hebben de kinderen de mogelijkheid om naar het Giga Konijnenveld te gaan. In deze enorme waterspeeltuin van 10.000 m² zullen de kinderen zich zeker vermaken!

Net als de kinderen hebben de meesters en juffen een topdag tijdens dit indoor schoolreisje. Alles is namelijk verzorgd, van informatiepakket tot het eten! Tijdens dit schoolreisje is er voor elk kind genoeg ranja en voor de meesters en juffen genoeg koffie en thee. De dag wordt een feestje met frietjes, snacks en een lekker ijsje. Een compleet dagje uit voor de kinderen waar ze nog lang over na zullen praten!

De entree van Giga Konijnenhol is inclusief:
onbeperkt ranja uit de ranjabar, begeleiders 1 keer koffie of thee, frietjes, 3 mini snacks en mayonaise, waterijsje en om 11.30 uur een spetterende theatervoorstelling!

 
Een leerling in een rolstoel? Wij hebben ook rolstoeltouringcars
 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Giga Konijnenhol? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

Attractiepark Duinen Zathe

Een heerlijk overzichtelijk park met vele attracties, luchtkussen en klautertoestellen. Natuurlijk mag een rondje over het verkeerspark ook niet ontbreken!

informatie >

Flierefluiter

Speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter heeft een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin en een kinderboerderij. Zelfs de kinderboerderij is voor een gedeelte overdekt! De Flierefluiter is een populair uitje onder de kleutertjes.

informatie >

Hans en Grietje

Er was eens een pannenkoekenhuis in Zeewolde, waar je het sprookje van Hans & Grietje in het echt kunt beleven.

informatie >
AltroVia Dekra