Efteling

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire shows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands Grootste attractiepark. Een uniek park midden in de natuur.

Wie kent het Sprookjesbos niet waar de mooiste sprookjes tot leven komen. Loopt ussen de reuzen en trollen. Zie fakirs vliegen en rode schoentjes dansen. Ontmoet Langnek en geniet van de Indische Waterlelies. Natuurlijk zijn er ook voldoende attracties voor (jonge) kinderen. Geniet van het Carnaval Festival en Droomvlucht, of maak een ritje met de stoomtrein of monorail.
Voor de echte durfals zijn er de wildwaterbaan, het spookslot en natuurlijk de achtbanen. Vergeet u de 3D film Pandadroom niet?

Bezorg de kinderen het schoolreisje van hun leven!


Prijs per persoon vanaf € 33,50

(*De vermelde prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op een touringcar met 60 personen bij vertrek uit Dronten. Deze prijzen gelden ook voor begeleiders.)

 

Inclusief:

Optioneel:

Roodkapje € 3,75 p.p. 2 mini-sandwiches belegd met gerookte kalkoen, jonge kaas en een chocolade broodje. Flesje water of Sprookjesboom Roosvicée
Langnek € 4,75 p.p. Friet met mayonaise, kipnuggets, flesje water of Sprookjesboom Roosvicée
Draak € 5,75 p.p. Friet met mayonaise, snack (keuze uit frikandel, kroket of kaassoufflé), flesje frisdrank


Vertrek: 08:00 uur
Thuiskomst: 18:00 uur

  

Een leerling in een rolstoel? Wij hebben ook rolstoeltouringcars!  

 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Efteling? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties en shows, voor elk wat wils, voor jong en oud.

informatie >

Walibi Holland

Hoe houd je de klas het hele jaar rustig? Laat ze lekker een dagje hard gaan tijdens een schoolreisje in Walibi Holland!

informatie >

Toverland

Attractiepark Toverland heeft alles in huis: van spannende achtbanen voor de waaghalzen tot uitdagende klimtoestellen voor kleine avonturiers!

informatie >
AltroVia Dekra