Dinoland Zwolle

In Dinoland Zwolle kunnen uw leerlingen leren en spelen tussen levensechte dino’s. Er is zowel binnen als buiten van alles te doen, dus ook bij minder mooi weer is Dinoland leuk. Meer dan 100 dinosaurussen staan er in het park en een speciaal aangelegd dinopad voert je langs verschillende soorten uit de tijdperken Trias, Jura en Krijt. Van Plateosaurus tot aan de Parasaurolophus. Natuurlijk ontbreken ook de bekende T-Rex en Triceratops niet. 

In Dinoland kun je eindeloos buitenspelen. Er zijn diverse speeltuinen, met onder andere een vliegtuig en echte een helikopter waar je in mag. Verscholen onder het zand ligt een mega T-Rex skelet. Rondom het skelet liggen borstels klaar, Dinoland kan namelijk wel wat hulp gebruiken met het blootleggen ervan! Echte daredevils kunnen terecht op de klimparcoursen en de klimwand! Er is een hoogteparcours op 8 meter hoogte en een laagteparcours vlak aan de grond. Voor de klimwand en het hoogteparcours is een minimale lengte van 1.30 meter en dicht schoeisel vereist. Bij slecht weer kunnen kinderen terecht in een overdekte speelhal met klimtoestel en interactieve games. In het paleoloab kunnen leerlingen edelstenen en goud zoeken, kleien en fossielen opgraven. 


Prijs per persoon vanaf 17,00

 ( Prijs gebaseerd op een touringcar met bezetting van 60 personen met vertrekplaats Dronten)


Inclusief:

 
Vertrek: 09.30 uur
Thuiskomst: 15.30 uur 


Optioneel:

  • Lunch á € 2,75 bestaande uit patat, frikandel/kaassoufflé en een pakje drinken
 
 
Een leerling in een rolstoel? Wij hebben ook rolstoeltouringcars
 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Dinoland Zwolle? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

Drouwenerzand

Met de hele klas een dag lang spelen, wie wil dat nou niet! De hele dag de van de ene naar de andere attractie of lekker...

informatie >

Oud Valkeveen

Al bijna honderd jaar is het een paradijs voor kinderen die van ‘gewoon lekker spelen’ houden.

informatie >

Hans en Grietje

Er was eens een pannenkoekenhuis in Zeewolde, waar je het sprookje van Hans & Grietje in het echt kunt beleven.

informatie >
AltroVia Dekra