Dierenpark Amersfoort

Márion Reizen heeft een samenwerkingsovereenkomst met Dierenpark Amersfoort en daardoor kunnen wij de meest speelse dierentuin van Nederland aanbieden voor scherpe tarieven. 

Klauter tussen de dieren
Klauter onder, boven en langs de dieren met de Klim Alles-route. In DierenPark Amersfoort leer je, terwijl je speelt. Het avontuurlijkste schoolreisje beleef je midden in het land, midden in het bos!

Op avontuur in het bos
Wist jij dat bij olifanten vrouwen de baas zijn? Of dat een tijgerbrul op wel tien kilometer afstand te horen is? Ontdek met je klas vol avonturiers hoe leuk én interessant de dierenwereld is, terwijl je lekker aan het spelen bent. Klauter door het verblijf van de hyena’s, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s, kom via een mysterieuze leeuwenkerker bij de koning van de dieren, ga op kraamvisite bij de olifantenfamilie en ontmoet pasgeboren olifantje Yindi. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen, ontdek je de dieren in de donkere jungle De Nacht, duik je op tussen de prairiehondjes en betreed je het Dinopark waar je ruim zeventig reusachtige dino’s tegenkomt. Pas op voor de T-rex!

Extra’s voor jouw schoolreisje
Wil je het schoolreisje extra speciaal maken? Kies dan voor een speurtocht, een ritje in de Berenboemel, een smulpakket of nog meer leuke extra’s. Beleef met de hele schoolklas een dag om nooit meer te vergeten in DierenPark Amersfoort.


Let op: DierenPark Amersfoort gaat voor een leuk én veilig dagje uit, volgens de richtlijnen van het RIVM. Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers. Jonge bezoekers tot en met 12 jaar hoeven onderling geen afstand te houden.


Optioneel:

Appel
Banaan
Flesje water (0,5L)
Capri Sun Fruity Water
Raket IJsje
Frietje met saus
Kroket
Kaassoufflé
Frikandel
Speurtocht
Ritje in de Berenboemel
Rondje op de Caroussel

 

 
Een leerling in een rolstoel? Wij hebben ook rolstoeltouringcars!

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Dierenpark Amersfoort ? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

Wildlands Emmen

Een wereldexpeditie maken in één dag. De leerlingen reizen samen met hun klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte globetrotters ontdekken ze nieuwe werelden, staan oog in oog met wilde dieren en beleven spannende avonturen.

informatie >

Ouwehands Dierenpark

Sta neus aan neus met de speelse ijsbeertweeling of bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost.

informatie >
AltroVia Dekra