Dierenpark Amersfoort

Márion Reizen heeft een samenwerkingsovereenkomst met Dierenpark Amersfoort en daardoor kunnen wij de meest speelse dierentuin van Nederland aanbieden voor scherpe tarieven. 

Tijdens een schoolreisje tijgers, olifanten, giraffen, wolven en nog veel meer dieren ontmoeten? Neem dan de klas mee naar DierenPark Amersfoort, want hier beleef je de dieren van wel heel dichtbij! In DierenPark Amersfoort is het niet alleen heel erg leuk, maar ook enorm leerzaam! De leerlingen krijgen bij aankomst een avontuurlijke speurtocht. Al spelend en ontdekkend komen zij van alles te weten over de dierbewoners in het park. Met de Klim Alles-route klauteren de leerlingen over bruine beren en glijden zij langs de hyena-tweeling. Daarnaast genieten de leerlingen van een tochtje langs de dieren in de Berenboemel, een ritje in de Carrousel of leven zij zich lekker uit in een van de vele (water)speeltuinen. Bestaat de klas uit dappere leerlingen? Breng dan ook een bezoekje aan het DinoPark! Maak een reis door de tijd en sta oog in oog met reusachtige, gevaarlijke dino’s.

Bij DierenPark Amersfoort beleeft de klas een schoolreisje om nooit te vergeten!
Prijs per persoon vanaf € 17,50

(*De vermelde prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op een touringcar met 60 personen bij vertrek uit Dronten. De vermelde prijzen gelden ook voor begeleiders)


Inclusief:


Vertrek: 09:00 uur
Thuiskomst: 17:00 uur 


Optioneel:

  
Smulpakket € 4,00 p.p. (friet, Capri Sun Fruity Water )
Raket ijsje € 1,25 p.p.  
Ritje Berenboemel € 1,00 p.p.  
Rondje carrousel € 1,00 p.p.  
 
Onze collega Monique bezocht samen met haar gezin Dierenpark Amersfoort. Lees hier haar verslag
 
 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Dierenpark Amersfoort ? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

Wildlands Emmen

Een wereldexpeditie maken in één dag. De leerlingen reizen samen met hun klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte globetrotters ontdekken ze nieuwe werelden, staan oog in oog met wilde dieren en beleven spannende avonturen.

informatie >

Ouwehands Dierenpark

Sta neus aan neus met de speelse ijsbeertweeling of bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost.

informatie >
AltroVia Dekra