Attractiepark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is met het gevarieerde aanbod de ideale bestemming voor een onvergetelijke schoolreis. Jong en oud kunnen genieten van meer dan 30 spannende attracties: doe je eerste rijervaring op tijdens een ritje in The Passepartout Explorer en beleef de unieke triple launch achtbaan: Gold Rush!
Daarnaast kun je een bezoek brengen aan twee overdekte shows met paarden, illusies en acrobatiek. Wilt u het schoolreisje een educatief tintje meegeven? Vraag dan gratis het programma Ontdek & Leer aan. Tijdens een wandeling door het attractiepark dienen de leerlingen leuke feitjes en weetjes van de verschillende attracties te achterhalen: hoe hoog is het reuzenrad en hoe lang duurt een rondje in de Enterprise?

Prijs per persoon vanaf  € 22,50*

(*De vermelde prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op een touringcar met 60 personen bij vertrek uit Dronten. De vermelde prijzen gelden ook voor begeleiders)

 

Deze prijs is inclusief:

  • vervoer per luxe touringcar
  • entree Attractiepark Slagharen
  • Frites met fritessaus
  • reserveringskosten


Vertrek: 09:00 uur
Thuiskomst: 17:00 uur  


Optioneel:

 
Snack € 1,75 p.p.  
Pakje Taksi € 1,50 p.p.  
Waterijsje € 1,00 p.p.  
Coffee all day € 5,00 p.p. (inclusief thermocup)

 

 
Een leerling in een rolstoel? Wij hebben ook rolstoeltouringcars
 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Attractiepark Slagharen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

Walibi Holland

Hoe houd je de klas het hele jaar rustig? Laat ze lekker een dagje hard gaan tijdens een schoolreisje in Walibi Holland!

informatie >

Toverland

Attractiepark Toverland heeft alles in huis: van spannende achtbanen voor de waaghalzen tot uitdagende klimtoestellen voor kleine avonturiers!

informatie >

Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties en shows, voor elk wat wils, voor jong en oud.

informatie >

Efteling

Ontdek een Wereld vol Wonderen. Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire park show. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden.

informatie >
AltroVia Dekra