Keukenhof

De Keukenhof is dé plek om te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen, hyacinten en andere bloembollen. Een bezoek aan de Keukenhof is het leukste en fleurigste dagje uit en staat garant voor de mooiste foto's. Het mooiste lentepark ter wereld biedt een unieke geur- en kleurbeleving met meer dan twintig spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en vele bruisende evenementen.

Flower Power is het thema van Keukenhof in 2019. Bloemen inspireren mensen. In de Keukenhof verbinden de bloemen mensen uit de hele wereld, die samen genieten van tulpen, geuren en kleuren. Holland is wereldberoemd om de prachtige bloembollenvelden en alle soorten bloemen die er gekweekt worden. Met felle kleuren, hippies, peace & music staat Flower Power voor de sfeer van begin jaren '70. Een prachtig thema om de 70ste Keukenhof mee te vieren. Flower Power, de kracht van bloemen! Prijs per persoon € 37,50

 

Inclusief:

 

Datum en Tijdstip:

 

Opstapplaatsen:

 
Kampen Berghuisplein 08.15 uur
Dronten Bushalte De Ark 08.45 uur
Biddinghuizen Het Plein 09.05 uur
Lelystad  CS-Busstation 09.30 uur
     
 
De opstaproute is altijd onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat u onderweg wisselt van touringcar of dat een opstapplaats bij te weinig animo komt te vervallen.


 

Prijzen

Woensdag 1 mei 2019
€ 37,50

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Keukenhof


  • Bestellen
    AltroVia Dekra