Kerstmarkt Essen

Sfeerverlichting, feestelijkheden en een vleugje kaneel in de lucht, dat is de internationale kerstmarkt van Essen.
Met meer dan 250 sfeervol ingerichte marktkraampjes van over de hele wereld,  kan deze markt tot een van de mooiste kerstmarkten in Duitsland worden gerekend. Zo vindt u hier bijvoorbeeld kraampjes met sieraden uit Thailand en India, typische presentjes uit de V.S. en etenswaren uit Peru.
Uiteraard vindt u er ook nationale specialiteiten uit verschillende Duitse regio’s, zoals het Zwarte Woud of uit Duits Friesland.

Vanaf de Willy-Brandt-Platz, langs de Rathenaustraße en over de Kennedyplatz tot aan de Flachsmarkt wordt men verleid door fantasievolle cadeau ideeën, traditionele kerstgeschenken, exotische produkten en allerlei soorten culinaire hoogstandjes.

Prijs per persoon € 42,00

Vertrekgarantie!

Inclusief:


Datum en Tijdstip:

 

Opstapplaatsen:

Lelystad CS-Busstation 09.00 uur
Biddinghuizen Plein 09.30 uur
Dronten Bushalte De Ark 09.45 uur
Kampen   Burg. Berghuisplein 10.05 uur
     

De opstaproute is altijd onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat u onderweg wisselt van touringcar of dat een opstapplaats bij te weinig animo komt te vervallen.
 


Foto's: Peter Wieler, EMG

Prijzen

Vrijdag 6 december 2019
€ 42,00

Inclusief:

 • Vervoer per luxe touringcar


 • Bestellen

  Alternatieven

  Kerstmarkt Dordrecht

  Vrijdag 13 december 2019 - De grootste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland is in Dordrecht. Een bezoek meer dan waard.

  informatie >

  Kaarsjesavond in de Orchideeen Hoeve

  Donderdag 19 december 2019 - Duizenden echte kaarsen, talloze lampjes en verlichte fonteinen toveren de tuinen tijdens de kaarsjesavonden om tot een magisch lichtjesfeest. Volg de romantische wandelroute en laat je meevoeren naar de essentie van kerst: licht, liefde en gezelligheid!

  informatie >
  AltroVia Dekra