Vip touringcar 31 personen

Al onze touringcars zijn luxe ingericht. Wilt u extra uitpakken? Dat kan met onze VIP touringcar. Deze touringcar is vooral geschikt voor zakelijke reizen. U kunt onderweg vergaderen. Er is namelijk een laptopaansluiting aanwezig en diverse tv-schermen waarop u een powerpointpresentatie kunt geven. De stoelen in onze VIP touringcar zijn voorzien van lederen bekleding. De stoelen staan niet achter elkaar maar in zitjes van vier met een tafeltje in het midden. Achterin de touringcar bevindt zich een rondzit.

Onze VIP touringcar heeft:


Onze VIP touringcar huren?

Wilt u onze VIP touringcar huren? Voor één dag of voor een meerdaagse reis? Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt een offerte aanvragen via onze website. Onze VIP touringcar heeft plaats voor 31 personen. 


       Op zoek naar een dagtocht met onze VIP touringcar?

Naast het vervoer kunnen wij ook een dagtocht voor u organiseren. Denk aan een excursie, hotelovernachting, een diner of lunch of hapjes voor onderweg. Op onze website vindt u enkele suggesties voor leuke dagtochten en personeelsuitjes. Wilt u liever ergens anders heen? Dat kan natuurlijk ook. Geef uw wensen aan ons door en wij gaan ermee aan de slag! 

Direct een offerte aan > 

 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Vip touringcar 31 personen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

Cateringmogelijkheden

Wij zorgen voor heerlijke broodjes, snacks, drankjes en garnituur voor onderweg. Of wat dacht u van petit-fours met daarop uw logo?

informatie >

Chauffeurs

Op alle touringcars rijden ervaren en gekwalificeerde chauffeurs en beschikken allemaal over de noodzakelijke papieren.

informatie >

Luxe touringcars

Onze luxe touringcars zijn van alle gemakken voorzien. Denk aan extra beenruimte, toilet, airconditioning en luxe stoelen met voetensteunen.

informatie >

Rolstoeltouringcars

Mensen die slecht ter been zijn of afhankelijk zijn van een rolstoel maken gebruik van onze rolstoeltouringcars.

informatie >

Dubbeldekker

Een gloednieuwe dubbeldekker geschikt voor 90 personen. Ook deze dubbeldekker is van alle luxe gemakken voorzien.

informatie >
AltroVia Dekra