Bus huren voor rolstoelen

Mensen die slecht ter been zijn of afhankelijk zijn van een rolstoel maken gebruik van onze bussen speciaal voor rolstoelen. Deze bussen hebben een lift waarmee we de passagiers veilig in de bus helpen. Onze chauffeurs zetten de rolstoel vervolgens vakkundig vast. Op onze bussen speciaal voor rolstoelen rijden chauffeurs die hierin gespecialiseerd zijn. Door jarenlange ervaring met rolstoelvervoer voor bijvoorbeeld De Zonnebloem en Stichting Wielewaal weten zij precies hoe zij deze doelgroep een fantastische reis kunnen bezorgen. Onze bussen voor rolstoelen hebben 60 zitplaatsen, maar per rolstoel worden 3 á 4 stoelen verwijderd! 

Onze bussen voor rolstoelen:

  • hebben een jaarlijks gekeurde lift
  • hebben een automatisch brandblussysteem
  • zijn modern, luxe en ruim ingericht
  • hebben ruimte voor zo’n 10 á 13 rolstoelen
  • zijn geschikt voor duwrolstoelen en elektrische rolstoelen
  • zijn helaas niet geschikt voor scootmobiels, tenzij deze inklapbaar zijn (scootmobiel gaat dan onderin de bus)

 

 

Geen rolstoel maar wel slecht ter been?

Onze bussen speciaal voor rolstoelen kunnen ook gebruikt worden door mensen die slecht ter been zijn en alleen gebruik wensen te maken van de lift om de bus in en uit te stappen.

 

Een bus speciaal voor rolstoelen huren?

Wilt u één van onze bussen voor rolstoelen huren? Voor één dag of voor een meerdaagse reis? Wij maken graag een offerte op maat voor u. U kunt een offerte aanvragen via onze website


         


Op zoek naar een rolstoelvriendelijke dagtocht?

Naast het vervoer kunnen wij ook een dagtocht voor u organiseren. Denk aan een excursie, hotelovernachting, een diner of lunch of hapjes voor onderweg. Op onze website vindt u enkele suggesties voor leuke dagtochten voor volwassenen en voor kinderen. Wilt u liever ergens anders heen? Dat kan natuurlijk ook. Geef uw wensen aan ons door en wij gaan ermee aan de slag! 

 
Vraag direct een offerte aan >
 

Cateringmogelijkheden

Wij zorgen voor heerlijke broodjes, snacks, drankjes en garnituur voor onderweg. Of wat dacht u van petit-fours met daarop uw logo?

informatie >

Chauffeurs

Op alle touringcars rijden ervaren en gekwalificeerde chauffeurs en beschikken allemaal over de noodzakelijke papieren.

informatie >

Luxe touringcars

Onze luxe touringcars zijn van alle gemakken voorzien. Denk aan extra beenruimte, toilet, airconditioning en luxe stoelen met voetensteunen.

informatie >

Dubbeldekker

Een gloednieuwe dubbeldekker geschikt voor 90 personen. Ook deze dubbeldekker is van alle luxe gemakken voorzien.

informatie >
AltroVia Dekra