Sybrandy's Speelpark

In het zuiden van Friesland ligt Sybrandy’s Speelpark. Het is één van de grootste attractieparken van Noord-Nederland en het attractiepark voor de jonge kinderen (doelgroep van 3 tot 13 jaar) Voor de kinderen is er niets leuker dan de vele bijzondere attracties in dit overzichtelijke speelpark. Zij kunnen zich geweldig vermaken in de 40 verschillende attracties en speeltoestellen die dit park rijk is. Van 10 meter hoog tot aan griezelen in het doolhof. Kinderen tot ongeveer dertien jaar kunnen hier volop klimmen, klauteren, rennen, draaien, racen en meer. De beste attractie is misschien wel de Nautic Jet, een bootje dat van 10 meter hoogte naar beneden wordt gelanceerd. Of de Butterfly, waarmee je op flinke hoogte van bloem naar bloem vliegt. Maar ook de wereld op z’n kop in de Luna Loop is spectaculair, net als de Wave Rider en de Sky Ride. En wie van griezelen houdt kan z’n lol op in Villa Kalkenstein. Vervolgens even lekker bijkomen tijdens de mini-safari of op de grote draaischijf kun je wel vergeten. En ook de twee overdekte speeljungles, grote tuimelbergen, automatische kabelbaan en skelterracebaan zijn alleen voor doorzetters. Gelukkig is er altijd nog de videohal vol tekenfilms en staan er vele picknickbanken in het park.


Prijs per persoon vanaf € 16,00

(*De vermelde prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op een touringcar met 60 personen bij vertrek uit Dronten. Deze prijzen gelden ook voor begeleiders.)

 

Inclusief:


Vertrek: 09.00 uur
Thuiskomst: 16.30 uur  

Een leerling in een rolstoel? Wij hebben ook rolstoeltouringcars!  

 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Sybrandy's Speelpark? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

Oud Valkeveen

Al bijna honderd jaar is het een paradijs voor kinderen die van ‘gewoon lekker spelen’ houden.

informatie >

Hans en Grietje

Er was eens een pannenkoekenhuis in Zeewolde, waar je het sprookje van Hans & Grietje in het echt kunt beleven.

informatie >

Flierefluiter

Speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter heeft een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin en een kinderboerderij. Zelfs de kinderboerderij is voor een gedeelte overdekt! De Flierefluiter is een populair uitje onder de kleutertjes.

informatie >

Julianatoren

De Julianatoren is een gezellig, veilig en overzichtelijk pretpark met méér dan 60 te gekke attracties en swingende shows.

informatie >

Dinoland Zwolle

Leren en spelen tussen levensechte dinosaurussen! Kom voor een educatief schoolreisje met veel activiteiten en plezier naar Dinoland. Er is zowel binnen als buiten van alles te doen.

informatie >
AltroVia Dekra