Flevonice

Schaatsen in de winter doe je natuurlijk gewoon lekker buiten. Ook als het niet vriest! Bij Flevonice doe je dat de hele winter lang op de langste schaatsbaan in de buitenlucht. Geen enkel andere ijsbaan ter wereld komt dichter bij het gevoel van oer-Hollands schaatsen op natuurijs dan onze ijsbanen. Bind de schaatsen onder je voeten, voel de koude wind in je gezicht en geniet van het gevoel dat het weer kan: Schaatsen! Na het schaatsen kunnen de kinderen zich uitleven in het Ice Funpark 4 Kids: een grote speeltuin met een krabbelbaan (400m²), een verkeersplein, grote glijbaan, speeltoestellen en trampolines!

Flevonice is in principe de hele winter geopend, ook als het niet vriest. Echter bij een combinatie van harde wind, hoge temperaturen en veel zon zou het kunnen zijn dat het ijs niet veilig is. In dat geval wordt de ijsbaan gesloten en wordt u direct geinformeerd. 


Prijs per persoon € 11,00*

(*De vermelde prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op een touringcar voor één dagdeel met 50 personen bij vertrek uit Dronten. Deze prijzen gelden ook voor begeleiders. Deze prijzen zijn exclusief schaatshuur á € 7.50 per paar.) 


Inclusief:

  

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Flevonice? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

AltroVia Dekra