Attractiepark Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe is een stoer en overzichtelijk park voor kinderen van de basisschool. De vele attracties, luchtkussens en alle andere klim- en klautertoestellen zorgen de hele dag voor plezier!
Ook is het beroemde verkeerspark in Appelscha te vinden. Met een trapauto bij het tankstation stoppen, een bezoek aan de garage, netjes parkeren en weer invoegen, voorrang verlenen. Het kan allemaal op het trapcircuit voor kleine chauffeurs!

Prijs per persoon vanaf € 18,50

(*De vermelde prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op een touringcar met 60 personen bij vertrek uit Dronten. Deze prijs geldt ook voor begeleiders)


Inclusief:


Vertrek: 09:00 uur
Thuiskomst: 16:30 uur


Optioneel:
 

Smikkelmenu Onbeperkt limonade, frites en een ijsje € 2,50 p.p.
Snack Frikadel of kroket € 1,00 p.p.
Rijbewijs Voor verkeerspark € 1,00 p.p.
     


Onze collega Marion heeft Duinen Zathe met het verkeerspark bezocht. Lees hier haar verslag
 

Een leerling in een rolstoel? Wij hebben ook rolstoeltouringcars
 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Attractiepark Duinen Zathe ? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Offerte aanvragen

Alternatieven

Flierefluiter

Speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter heeft een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin en een kinderboerderij. Zelfs de kinderboerderij is voor een gedeelte overdekt! De Flierefluiter is een populair uitje onder de kleutertjes.

informatie >

Julianatoren

De Julianatoren is een gezellig, veilig en overzichtelijk pretpark met méér dan 60 te gekke attracties en swingende shows.

informatie >

Sybrandy's Speelpark

In het zuiden van Friesland ligt Sybrandy's Speelpark. Een heerlijk overzichtelijk park waar kinderen zich geweldig vermaken in de 40 attracties en speeltoestellen die dit park rijk is.

informatie >
AltroVia Dekra