Vacatures

Márion Reizen uit Dronten (Flevoland) is een echt familiebedrijf en bestaat meer dan twintig jaar. We zijn trotse eigenaar van een prachtig wagenpark, waaronder 3 rolstoeltouringcars, 1 VIP touringcar en een dubbeldekker. Klanten van het eerste uur weten ons nog steeds te vinden, maar we verwelkomen ook steeds nieuwe klanten. Schoolreisjes, personeelsuitjes, groepsuitjes van verenigingen, stichtingen, voetbalclubs en koren, zakelijke reizen, dagtochten naar de sneeuw of meerdaagse reizen…. Ons werk is divers! En wij regelen niet alleen het vervoer maar ook excursies, entreebewijzen, restaurants, overnachtingen en hapjes en drankjes voor onderweg.

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dat vindt de klant niet alleen terug in onze luxe touringcars, maar ook in de uitstraling van ons team. Ons team is gemotiveerd, zowel de medewerkers op kantoor als onze chauffeurs. Onze chauffeurs zijn immers ons visitekaartje naar de klant!  Ben je op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is?
Vind je het leuk om met mensen om te gaan?
Dan zijn we wellicht op zoek naar jou

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures voor fulltime chauffeurs. 


 


 

Over Márion Reizen

Márion Reizen is een echt familiebedrijf en bestaat al meer dan twintig jaar. Anno 2021 zijn we trotse eigenaar van een prachtig wagenpark, waaronder 3 rolstoeltouringcars, een VIP touringcar en een dubbeldekker.

informatie >

Chauffeurs

Op alle touringcars rijden ervaren en gekwalificeerde chauffeurs en beschikken allemaal over de noodzakelijke papieren.

informatie >

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0321 – 336 239 of info@marionreizen.nl.

informatie >
AltroVia Dekra