Tulpen-bustour SuyderSee

De tulpenteelt in de omgeving van Dronten is de laatste jaren fors gegroeid. De bloemenpracht op de Flevolandse akkers is in het voorjaar betoverend mooi. En wilt u daar ook maximaal van genieten? Dat kan met onze tulpenroutes op maandagmiddag 24 april en woensdagmiddag 26 april óf kom op zaterdag 15 april naar Stadscentrum SuyderSee in Dronten.

Warm welkom door ‘de Tulpies’

Op zaterdag 15 april worden de tulpenroutes rondom Dronten geopend met een leuke Streekmarkt midden in het tulpengebied. Maar ook Stadscentrum SuyderSee staat die dag in het teken van de tulp. In het centrum wordt u welkom geheten door 'de Tulpies' van SuyderSee. Ze bewegen door het centrum met een hele bijzondere schilderijlijst met prachtige tulpen. Ga met de tulpenlijst op de foto, dan maakt u kans op leuke prijzen. De foto’s komen op social media te staan en kunnen doorgeplaatst worden op uw eigen facebook, instagram en twitter (#tulpie).

Tulpen-bustour

Op 15 april verzorgt Márion Reizen een speciale tulpen-bustour vanuit Stadscentrum SuyderSee. Achter het gemeentehuis (bij de oude kerktoren) kunt u om 10.30 uur, 12.30 uur en om 14.30 uur instappen om vervolgens de mooiste route te rijden door het tulpengebied. Halverwege stopt de bus bij de streekmarkt (locatie: Bed & Breakfast De Kandelaar) die ter gelegenheid van de opening van de tulpenroute wordt georganiseerd. Bustickets kosten €5,- per persoon (contant te betalen bij de buschauffeur).

.

Keukenhof

Woensdag 1 mei 2019 - Bezoek de Keukenhof met meer dan zeven miljoen bloembollen in bloei met wel achthonderd verschillende soorten tulpen. De Keukenhof staat in 2019 in het teken van Flower Power. Geniet van een leuk en fleurig dagje uit!

informatie >
AltroVia Dekra