Sneeuwpret met uw vrienden of familie

Het is winter en dat betekent dat we ons weer kunnen verheugen op de sneeuwpret! Wilt u met een groep collega's, vrienden of familie een leuke winterse dag beleven? Laat u inspireren met deze leuke winterse uitjes en vraag direct een offerte aan

Skiën of snowboarden

Met een groep vrienden, collega's of met familie lekker een dag skiën of snowboarden! Wij zorgen voor een warm ontvangst met koffie of thee met natuurlijk wat lekkers erbij. Er volgt een les onder begeleiding van een skileraar en u kunt daarna ook nog vrij skiën of snowboarden. De sportieve middag wordt afgesloten met een heerlijk diner! De locatie bepaalt u uiteraard zelf. Geef uw wensen en het aantal personen aan ons door en wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Wat dacht u bijvoorbeeld van SnowPlanet in Velsen? Hier kunt u een Avalanche Rescue Game spelen: hierbij wordt een lawine situatie na gespeeld en moet uw team zo snel mogelijk het slachtoffer vinden. Of wat dacht u van Pinguïn Bowlen, Skistok darten of Lederhosen lopen? In de Grillhaus met Biergarten staat vervolgens een heerlijk buffet voor u klaar.

Een ander idee is het Alpincenter Bottrop; met een lengte van 640 m de langste skihal ter wereld. Naast het skien of snowboarden, kunt u hier gebruik maken van een spectaculaire rodelbaan of de klimtuin waarbij u geniet van een prachtig uitzicht. Op deze locatie kunt u onbeperkt eten en drinken.

Liever skiën of snowboarden in echte sneeuw? Wij verzorgen ook arrangementen naar bijvoorbeeld Winterberg. Vanuit Dronten is het nog geen vier uur rijden. Met de gezellige terrasjes, restaurantjes, vele activiteiten, bezienswaardigheden en een adembenemende omgeving bent u er even echt tussenuit!

Schaatsen

Het echte oerhollandse wintergevoel krijgt u zodra u op de schaatsen staat! En met een groep is dat hartstikke gezellig! Combineer dit met een lekker stampottenbuffet en eventueel een andere activiteit. Geef uw wensen en het aantal personen aan ons door en wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op. 

Thialf biedt naast het schaatsen een bijzondere beleving voor groepen. Wel eens gedacht aan een schaats­clinic door een bekende schaatser en na afloop stampotten­buffet? Of wat dacht u van een backstage tour waarbij u een kijkje neemt achter de schermen van het vernieuwde Thialf. Een curling clinic of een ijshockeyclinic behoort ook tot de mogelijkheden.

Flevonice is vooral bekend vanwege haar 3 kilometer lange schaatsbaan waar de hele winter in de buitenlucht geschaatst kan worden. Ook als het niet vriest! Maar wist u dat Flevonice ook allerlei faciliteiten biedt voor groepen? Wat dacht u van driftkarten of de beroemde Obstacle Run!

Après-ski


Niet zo sportief maar houdt u juist van de après-ski? Dat kan met een Tiroler Aprés-ski party, gewoon in Twente. Zowel DJ Peter (spreek uit: Pietar) als presentator Rudy weten dit themafeest naar ongekende hoogtepunten te brengen met interactieve spellen als broekhangen, boomstamzagen, Tiroler quiz, ski lopen en jodelen. De feestzaal wordt volledig omgetoverd tot ware skihut met een winters decor, met een knotsgekke diskjockey die vanuit een skihut zijn plaatjes draait.

.

SnowPlanet Velsen

SnowPlanet biedt alle faciliteiten voor het perfecte dagje uit met uw bedrijf. Het evenementencomplex beschikt, naast de twee pistes, over diverse restaurants, feestzalen, vergaderzalen, twee terrassen, een après-ski café en een gespecialiseerde wintersportwinkel.

informatie >

Sport & Fun bij Flevonice

Flevonice is vooral bekend vanwege haar 3 kilometer lange schaatsbaan waar de hele winter in de buitenlucht geschaatst kan worden. Maar wist u dat Flevonice nog meer faciliteiten biedt speciaal voor groepen?

informatie >

Skiën Winterberg

Met 34 skipistes en jaarlijks 3 maanden sneeuwzekerheid is het een wintersportparadijs op goed bereisbare afstand.

informatie >

Schaatsclinic in Thialf

Wat dacht u van een middagje schaatsen op een historische ijsbaan met na afloop stampottenbuffet?

informatie >

Skiën in Bottrop

Met een lengte van 640 m draagt alpincenter Bottrop het predicaat 'langste skihal ter wereld'. De skipiste beschikt over een beginnersgedeelte met sleeplift, uitermate geschikt om de basisvaardigheden van skiën of snowboarden onder de knie te krijgen. Voor gevorden biedt de afdaling met een helling van 24% en bochtig verloop uitkomst.

informatie >
AltroVia Dekra