Schaatsen of skiën met de hele school!

De winter komt er weer aan en dat betekent dat we weer telefoontjes ontvangen van scholen die willen skien of schaatsen! Natuurlijk moet dit veilig en verantwoord gebeuren. En uiteraard houden we rekening met het beperkte budget van scholen, want boekt u uw winterse uitje in januari of februari 2018 dan ontvangt u 10% korting op het tarief van de touringcar. 

Veilig schoolschaatsen

Schaatsen op natuurijs is vaak niet overal dik genoeg en dus niet altijd veilig. Ga daarom verantwoord schaatsen! Dat kan op natuurijs bij Flevonice. De langste kunstijsbaan van de wereld is geschikt voor schaatsers van elk niveau. Kinderen kunnen zich daarna uitleven in het Ice Funpark! Of wat dacht u van overdekt schaatsen in De Scheg in Deventer of Thialf in Heerenveen? De Scheg heeft een supergave binnenspeeltuin waar kinderen zich uren kunnen vermaken. 

Skien of snowboarden

Met uw leerlingen skien of snowboarden kan over de grens in Bottrop of bij Snowworld in Zoetermeer of Landgraaf. De vestiging in Landgraaf heeft daarnaast ook een fantastische klimtuin! Onlangs hebben wij SnowPlanet vlakbij Amsterdam bezocht. Wij zijn erg enthousiast over deze locatie! SnowPlanet beschikt over twee indoorpistes met echte sneeuw, waaronder een kleine piste voor beginners en een steile piste voor gevorderden. Vanwege onze samenwerkingsovereenkomst kunnen we SnowPlanet voor een leuke prijs aanbieden. 

10% korting in januari en februari

Scholen hebben een beperkt budget en daarom ontvangen zij op de winterse dagtochten die plaatsvinden in januari of februari 2018 van ons 10% korting op het tarief van de touringcar. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website. Geef daarbij aan waar u naar toe wilt, met hoeveel leerlingen en begeleiders en op welke datum. U ontvangt vervolgens per e-mail een offerte van ons. 

Vraag direct een offerte aan >

/

SnowPlanet

Met de hele school skiën of snowboarden bij SnowPlanet! Deze locatie beschikt over twee indoorpistes met echte sneeuw, waaronder een kleine piste voor beginners en een steile piste voor gevorderden.

informatie >

Skihal Bottrop

Met een lengte van 640 meter is Alpincenter Bottrop de langste skihal ter wereld.

informatie >

Op bezoek bij SnowPlanet

2 oktober 2017 - Monique en Marion bezochten SnowPlanet in Velsen en waren aangenaam verrast over de vele mogelijkheden.

informatie >
AltroVia Dekra