Deze winter naar een musical

Wilt u deze winter genieten van een prachtige musical? En niet zelf hoeven te rijden maar gewoon voor de deur afgezet te worden? Dat kan bij Márion Reizen! Ook deze winter gaan wij weer naar de meest populaire muscials van dit moment. Een leuk kerstcadeau (voor uzelf)!

Soldaat van Oranje

Soldaat van Oranje is de langstlopende musical ooit. Inmiddels hebben ruim twee miljoen mensen de voorstelling bekeken. Wij bieden een middagvoorstelling aan op zaterdag 30 september en een avondvoorstelling op vrijdag 29 december. Steeds meer gasten bezoeken de musical met hun (klein)kinderen. De ideale gelegenheid om de nieuwe generatie kennis te laten maken met onze geschiedenis. Adviesleeftijd voor deze musical is 12 jaar. 
Meer informatie Soldaat van Oranje


The Lion King

Op donderdagavond 18 januari 2018 bieden we een avondvoorstelling aan bij The Lion King in Scheveningen. Deze theatersensatie is een artistiek feest voor je zintuigen. Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice. The Lion King trok wereldwijd al meer dan 80 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards. Ook deze musical is erg leuk voor kinderen! Ymke van 9 jaar is onlangs bij The Lion King geweest: "Ik vond de voorstelling heel grappig en ik vond het dansen en zingen zo mooi". 
Meer informatie The Lion King


On your feet!

We hebben een nieuwe musical toegevoegd; On your feet! Deze swingende Broadway-show is gebaseerd op het inspirerende levensverhaal van Gloria Estefan en haar man Emilio. Gloria Estefan groeide uit tot de 'Queen of Latin Pop'. Ze heeft meer dan 100 miljoen platen verkocht en won zeven Grammy's. On your feet! is een waanzinnig swingende musical vol levenslust en kracht. Uiteraard met alle grote hits van Gloria en Emilio. Maak de benen alvast lekker los want stilzitten is er niet bij! De musical gaat in oktober in Nederland in premiere en u kunt op donderdag 1 februari 2018 de musical met Márion Reizen bezoeken. 
Meer informatie On your feet!

d
AltroVia Dekra