Halloween Fright Nights

Tijdens Halloween Fright Nights in Walibi zorgen maar liefst 250 acteurs, verschillende Scare Zones, de beruchte Haunted Houses en horrorshows dat niemand zich meer veilig voelt! Rottende zombies, duivelse demonen en bloederige Rednecks zorgen voor een overdosis ongekende horror tijdens het beste en meest gruwelijke evenement van Europa. Met 7 intense Scare Zones, 6 bloedstollende Haunted Houses, een heftige walktrough en een vette horrorshow wordt oktober gruwelijker dan ooit. Tijdens de Fright Nights zijn (bijna) alle attracties tot 23.00 uur geopend. 

Groepsuitje naar Halloween Fright Nights

Wilt u met een groep naar Walibi? Dan kunt u dat via Márion Reizen reserveren. Wij zorgen niet alleen voor het vervoer maar ook voor het entree en eventueel tickets voor de Haunted Houses. U kunt uw bezoek ook uitbreiden met een Halloween Buffet of een R.I.P. Pass waarmee u 1x toegang heeft tot 4 Haunted Houses en u niet in de reguliere wachtrij hoeft te staan. U bepaalt zelf de datum, het vertrekadres en het vertrektijdstip. Meer informatie


Nieuw: Below

Naast de beruchte Haunted Houses en The Clinic kunt u dit jaar ook naar Below. U bent dan onderdeel van een team dat de meest hardnekkige ongedierteplagen bestrijdt. Jullie krijgen een Niveau 5 melding binnen, het hoogste dreigingsniveau. Tijd voor actie! Samen met het team gaat u op zoek naar de ongedierteplaag. Maar wat treffen jullie aan? Is het wel ongedierte? 


The Clinic

Durft u het aan om een behandeling te boeken in de beruchte kliniek? Dr. Adams neemt u met de grootste zorg en precisie onder handen. Zoals bij een goede zorginstelling hoort, is Dr. Adams erg strikt in zijn geheimhouding. Eén ding kunnen we wel vertellen; u verlaat de kliniek als een heel ander mens! Tenminste.... als u de kliniek verlaat. 


Let op
Adviesleeftijd voor dit evenement is minimaal 16 jaar. Haunted Houses zijn niet geschikt voor mindervaliden met een mobiliteitsbeperking en zwangere vrouwen. Scare Zones en horrorshows zijn wel toegankelijk voor mindervaliden en zwangere vrouwen. Dit is uiteraard op eigen risico.

/
AltroVia Dekra