Geef met Kerst een musical cadeau!

Op zoek naar een bijzonder kerstcadeau? Wat dacht u van een musical? Bijvoorbeeld Soldaat van Oranje, The Lion King of de gloednieuwe On Your Feet! U kunt bij Márion Reizen deze musicals boeken inclusief vervoer per luxe touringcar. Wij zetten u namelijk voor de deur van het theater af! Opstapplaatsen vindt u in Emmeloord, Urk, Swifterbant, Dronten, Biddinghuizen, Lelystad, Kampen, Elburg, Nunspeet, Harderwijk en Zeewolde.

Een musical als kerstcadeau

Wie geniet er nu niet van een avondje uit naar een musical? Wat dacht u van Soldaat van Oranje in Katwijk, de langstlopende Nederlandse musical? Bent u nog niet geweest? U kunt dit bij ons boeken op vrijdag 6 april 2018. De prijs is 99,50 euro inclusief vervoer en een eerstrangskaartje.
Of wat dacht u van The Lion King in Scheveningen? Ook erg leuk voor (wat oudere) kinderen! U kunt dit bij ons boeken op donderdag 26 april 2018. De prijs voor een eersterangskaartje is 89,50 euro en de prijs voor een tweederangskaartje is 80,00 euro. Uiteraard inclusief vervoer met onze luxe touringcar.
 

Kortom:
.
AltroVia Dekra