Dubbeldekker officieel geopend

Afgelopen vrijdag hebben wij - tijdens onze Open Dag - de nieuwe dubbeldekker feestelijk geopend. In het bijzijn van alle medewerkers en relaties hebben eigenaren Menno en Betsie Braker, samen met hun kleinkinderen, het lintje doorgeknipt.

Feestelijke opening

Vrijdag 5 mei 2017 was het groot feest bij Márion Reizen. De gloednieuwe dubbeldekker was gearriveerd en maakt het wagenpark compleet. Naast (rolstoel)touringcars van 30, 50 en 60 personen, kunnen we nu ook een touringcar aanbieden voor maar liefst 90 personen. Uiteraard is ook de dubbeldekker luxe ingericht en voorzien van alle gemakken waaronder een extra bagageruimte achterop. Om 16.00 uur hebben eigenaren Menno en Betsie Braker het lintje doorgeknipt samen met hun kleinkinderen Ymke en Jelte. Alle medewerkers én belangrijke relaties waren hierbij aanwezig. 

Open Dag


Vanaf 17.00 uur was heel Dronten en wijde omgeving uitgenodigd om de dubbeldekker te bewonderen. Hier werd massaal gehoor aan gegeven. Klanten, vrienden en familie van medewerkers kwamen langs en hebben het wagenpark aanschouwd. Alle touringcars waren aanwezig en men kon zien hoe een rolstoel in een touringcar wordt vastgezet. Voor de kinderen waren er springkussens en zij konden meedoen aan een kleurwedstrijd. Slump Catering & Events was aanwezig met een patatkraam en zorgde voor de drankjes. Zeemanskoor De Ketelbinken heeft ruim twee uur opgetreden en gezorgd voor een gezellige sfeer. Kortom een geslaagde dag waar we met veel plezier op terug kijken. 

Dankwoord


Marion Kootstra - Braker: "Ook namens mijn ouders wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor de geweldige middag. We hebben met trots ons vernieuwde wagenpark gepresenteerd met als paradepaardje natuurlijk de nieuwe dubbeldekker. Wat fijn dat we zoveel positieve reacties hebben ontvangen. Ook veel dank voor alle bloemen, cadeaus en giften voor Stichting Wielewaal. Een compliment aan onze chauffeurs die de touringcars hebben gepresenteerd aan het publiek en alle vragen hierover met veel plezier hebben beantwoord. Tot slot bedanken we De Ketelbinken voor hun prachtige optreden." optreden."

-

Dubbeldekker

Een gloednieuwe dubbeldekker geschikt voor 90 personen. Ook deze dubbeldekker is van alle luxe gemakken voorzien.

informatie >

Over Márion Reizen

Márion Reizen is een echt familiebedrijf en bestaat al meer dan twintig jaar. Anno 2021 zijn we trotse eigenaar van een prachtig wagenpark, waaronder 3 rolstoeltouringcars, een VIP touringcar en een dubbeldekker.

informatie >
AltroVia Dekra