Dagtochten voorjaar 2018 zijn bekend!

Ons programma voor de eerste helft van 2018 staat al weer op onze website. Vanaf nu kunt u dus boeken voor een heerlijke lente of zomerse dagtocht. Wat een heerlijk vooruitzicht!

Dagtochten 2018

We beginnen het nieuwe jaar met een bezoekje aan het Rijksmuseum in Amsterdam. Dit is de tweede keer dat we deze dagtocht organiseren. U wordt letterlijk voor de deur van het museum afgezet en gaat op eigen gelegenheid het museum bezoeken. Heeft u een Museumjaarkaart? Geen probleem, u hoeft dan alleen voor het vervoer te betalen. Ook de Advocaatproeverij is een geschikte dagtocht voor januari, omdat dit volledig binnen afspeelt. Heerlijk proeven van lekkere advocaat in het Drentse Dwingeloo. In het voorjaar staat er een dagje Breda en een dagje Dierenpark Amersfoort op het programma. Twee heerlijke dagtochten voor als (hopelijk) het eerste lentezonnetje gaat schijnen! We bieden ook een dagtocht aan naar Centro Oberhausen, het grootste overdekte winkelcentrum van Europa. Hier kunt u een dagje shoppen en de mooiste lente-outfits scoren. Natuurlijk gaan we ook weer de Keukenhof bezoeken en bieden we een city-trip aan; dit keer naar Antwerpen. Net als afgelopen oktober bezoeken we Meyer Werft, één van de grootste scheepswerven van de wereld. Een interessante dagtocht, waarvan wij hebben gemerkt dat deze zeer in trek is bij de mannen! 

Feestdagtochten

Nieuw dit jaar is een dagtocht op Tweede Paasdag en Tweede Pinksterdag. Met Pasen bezoekt u - hoe kan het ook anders - het pluimveemuseum in Barneveld. Dit verrassend leuke museum is populair bij jong en oud! Daarvoor geniet u van een extra luxe lunch en een rondrit door het Veluwse landschap. Met Pinksteren gaat u naar Friesland, waar u een rondvaart maakt op de Friese meren en een deel van de Elfstedenroute. Ook bezoekt u het pittoreske stadje Hindeloopen. 

Vijfdaagse vakantie naar Twente

Wat dacht u van vijf heerlijke dagen genieten in Dinkelland in Twente? U verblijft in een luxe hotel met comfortabele kamers waar u heerlijk kunt ontspannen in de zwembaden en sauna's. We organiseren leuke uitstapjes maar u heeft ook vrije tijd zodat u lekker kunt fietsen in de omgeving.

Musicals 2018

Natuurlijk kunt u ook weer bij ons de bekende musicals boeken, zoals Soldaat van Oranje, On your feet! en The Lion King. Op dit moment zijn nog niet alle data hiervoor bekend, maar houd onze website of onze nieuwsbrief goed in de gaten.

.

Keukenhof

Woensdag 1 mei 2019 - Bezoek de Keukenhof met meer dan zeven miljoen bloembollen in bloei met wel achthonderd verschillende soorten tulpen. De Keukenhof staat in 2019 in het teken van Flower Power. Geniet van een leuk en fleurig dagje uit!

informatie >

Rijksmuseum

Dinsdag 22 oktober 2019- Bezoek het Rijksmuseum en onze hoofdstad met haar vele andere musea, terrassen, historie en cultuur.

informatie >
AltroVia Dekra