Consumentenbeurs Dronten

Márion Reizen is op zaterdag 18 november 2017 aanwezig op de Consumentenbeurs in De Meerpaal in Dronten. U kunt bij onze stand terecht voor vragen over onze touringcars, onze dagtochten, maar natuurlijk ook voor kaartjes voor het kerstconcert van het Lemster Mannenkoor op zaterdag 16 december. 


Wanneer: zaterdag 18 november 2017
Tijdstip: 10.00 uur - 17.00 uur
Waar: De Meerpaal in Dronten
Kosten: gratis

Consumentenbeurs Dronten

Op de Carpe Diem Consumentenbeurs kunnen bezoekers inspiratie en ideeën opdoen op het gebied van o.a. huis, interieur, mode, vrije tijd, horeca en lifestyle. Thema van de beurs is wonen-leven-genieten. De ruim 40 deelnemende bedrijven zijn verdeeld over deze 3 categorieën waardoor er, voor jong en oud, een zeer veelzijdig aanbod ontstaat. Van auto’s, motoren en campers tot kleding, reizen en woninginrichting. Naast de ruim 40 exposanten is er ook ruimte voor interessante demonstraties, exclusieve beursacties, outlet verkoop, proeverijen en gezellige entertainment. De Carpe Diem Consumentenbeurs is gratis toegankelijk. 

Onze stand

Net als vorig jaar is Márion Reizen aanwezig op de Consumentenbeurs in de Meerpaal in Dronten. We geven informatie over onze dagtochten, onze touringcars en u kunt bij ons terecht voor vragen. Of misschien wilt u graag onze medewerkers een keertje persoonlijk ontmoeten? U bent welkom in onze stand! Natuurlijk kunt u ook terecht voor kaartjes voor het Lemster Mannenkoor op zaterdagavond 16 december. 


/

Individuele dagtochten

Márion Reizen biedt nu iedereen de gelegenheid te genieten van een leuk dagje uit! Alleen, met z'n tweetjes of met een groepje.

informatie >
AltroVia Dekra