Kerstdagtochten zijn bekend!

Met Márion Reizen komt u pas echt in de kerstsfeer! Wij hebben weer diverse leuke dagtochten gepland voor november en december 2017. Heeft u interesse? U kunt via onze website boeken of bel ons via 0321 - 33 62 39. 

Kerstmarkten Duitsland

Duitsland is hét land van de kerstmarkten. Voor 2017 hebben we gekozen voor de kerstmarkten in Munster, Essen en Dortmund. In het historische centrum van Munster vindt u maar liefst vijf kerstmarkten, die maar een paar minuten te voet van elkaar af liggen. In Essen vindt u een internationale kerstmarkt met modeaccessoires uit Nepal, handwerk uit Polen, nostalgische reclameborden uit de Verenigde Staten of Pools aardewerk, maar ook delicatessen uit Spanje, Hongarije en Peru. Dortmund heeft maar liefst 300 kraampjes met kunstnijverheid, kerstdecoraties, bijzonder speelgoed en nog veel meer. Midden op de markt vindt u ’s werelds grootste kerstboom met een hoogte van 45 meter en circa 48.000 lichtjes. 

Winkelen in York, Engeland

Nieuw dit jaar is een driedaagse tocht naar York in Engeland. U vaart op dinsdagavond naar Engeland, verblijft op woensdag in York en vaart woensdagavond weer naar Nederland waar u donderdagochtend arriveert. U kunt in York heerlijk shoppen in fotogenieke middeleeuwse straatjes gevuld met ouderwetse curiosawinkeltjes, antiekhandelaars, toffeemakers en meer. 

Country & Christmas Fair Kasteel de Haar

Wilt u niet tot december wachten, dan kunt u eind november 2017 al de welbekende Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar bezoeken. Zodra u onder de entreepoort doorloopt waant u zich in een sprookjesachtige omgeving vol lichtjes, kerstbomen en prachtige decoraties. In de ruim 240 verwarmde stands vindt u exclusieve kerstcadeaus, decoraties, lekkernijen, beauty en kleding. 

Kleine dagtocht om in de kerstsfeer te komen

Is een volledige dagtocht u iets te veel? Ga dan met Márion Reizen naar de Kaarsjesavond in de Orchideeen Hoeve of een middagje shoppen bij een sfeervol tuincentrum in Almere. Beide arrangementen zijn ook geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. U dient wel zelf voor een begeleider te zorgen.

Kerstconcert Lemster Mannenkoor

Tot slot hebben we nog een hele leuke kerstactiviteit; het kerstconcert van het Lemster Mannenkoor. Het Lemster mannenkoor is een bekend christelijk oecumenisch koor dat vaak optreedt in kerkdiensten en bij vele andere gelegenheden. Het koor zingt religieus en internationaal repertoire terwijl ook aandacht besteed wordt aan de Friese cultuur. Uiteraard zullen zij ook kerstliederen ten gehore brengen met samenzang. Samen met Márion Reizen organiseert het Lemster Mannenkoor dit unieke kerstconcert in de Open Hof in Dronten. Let op: er zijn slechts 475 plaatsen beschikbaar en u gaat op eigen gelegenheid naar het concert. 

Individuele dagtocht of groepsdagtocht?

Alle bovenstaande dagtochten zijn te boeken vanaf één persoon. Dat kan telefonisch of via onze website. Wilt u met uw eigen groep een dagtocht beleven? Dat kan op elk gewenste datum, naar elk gewenste locatie en vanuit een zelf te bepalen vertrekadres. Vraag een offerte aan via onze website

.
AltroVia Dekra