Schoolreisje 2018

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en het team van Márion Reizen wenst u allen veel plezier en succes! Even een reminder: is de datum voor het schoolreisje al bekend? Wij adviseren om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven, zodat wij één of meerdere touringcars voor u kunnen reserveren. Ook al is de bestemming nog niet bekend, deze kunt u later nog aan ons doorgeven. 

Vroegboekkorting

De prijzen van alle attractieparken en dierentuinen voor scholen voor 2018 komen nu bij ons binnen. De eerste prijzen staan inmiddels op onze website. Zodra er nieuwe prijzen bekend zijn, zetten wij deze ook online. Natuurlijk zullen de meeste parken ook weer een vroegboekkorting hanteren. Houd onze website en nieuwsbrief hiervoor in de gaten. 

Schoolreisje van A tot Z

Wij regelen niet alleen het vervoer naar uw bestemming, maar kunnen ook de entreebewijzen en het eten en drinken voor u regelen. Dit kost niets extra's, sterker nog in sommige gevallen is het zelfs goedkoper. Wij hebben namelijk met diverse parken een samenwerkingsovereenkomst. U hoeft alleen een datum, de bestemming en het aantal kinderen en begeleiders aan ons door te geven en wij regelen de rest. 

Suggesties voor leuke parken

Wij hebben deze zomer niet stilgezeten! Onze medewerkers hebben - samen met hun kinderen - diverse parken zelf getest. Op onze website leest u hun bezoekverslagen. Laat u inspireren! 
.

Schoolreisjes basisonderwijs

Op zoek naar een leuk schoolreisje voor uw basisschool? U regelt het via Márion Reizen! Wij vervoeren uw kinderen en begeleiders met onze luxe touringcars én nemen ook al het werk uit handen! Wij regelen een compleet verzorgde dag inclusief eten en drinken.

informatie >

Touringcars

Wilt u een touringcar huren? Wij hebben diverse soorten touringcars, allen voorzien van airconditioning, extra beenruimte en luxe stoelen met voetensteunen

informatie >

Blogs

Onze medewerkers bezoeken regelmatig de musea, pretparken en dierentuinen die wij aanbieden bij onze dagtochten. Lees hier onze bezoekverslagen.

informatie >
AltroVia Dekra