Nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Volg ons via Facebook, Instagram of Twitter. Of geef uw e-mailadres aan ons door en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief. 

Sneeuwpret met uw vrienden of familie

18 januari 2018 - Het is winter en dat betekent dat we ons weer kunnen verheugen op de sneeuwpret! Wilt u met een groep collega's, vrienden of familie een leuke winterse dag beleven? Laat u inspireren met deze leuke winterse uitjes!

informatie >

Geef met Kerst een musical cadeau!

14 december 2017 - Op zoek naar een bijzonder kerstcadeau? Wat dacht u van een musical inclusief vervoer per luxe touringcar? Wij zetten u namelijk voor de deur van het theater af!

informatie >

Consumentenbeurs Dronten

19 oktober 2017 - Márion Reizen is aanwezig op de Consumentenbeurs in De Meerpaal in Dronten op zaterdag 18 november 2017.

informatie >

Schaatsen of skiën met de hele school!

17 oktober 2017 - De winter komt er weer aan en dat betekent dat we ons weer kunnen verheugen op schaatsen of skiën met de hele school! Goed nieuws, want speciaal voor scholen hebben we een kortingsactie voor januari en februari 2018.

informatie >

Halloween Fright Nights

25 september 2017 - In oktober vinden weer de Halloween Fright Nights plaats in Walibi Holland. Wij zorgen voor het vervoer naar dit gruwelijke event!

informatie >

Schoolreisje 2018

14 september 2017 - Is de datum voor het schoolreisje al bekend? Wij adviseren om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven, zodat wij één of meerdere touringcars voor u kunnen reserveren.

informatie >

Deze winter naar een musical

1 september 2017 - Ook deze winter kunt u weer met Márion Reizen naar de meest populaire musicals van dit moment. Uiteraard zorgen wij er voor dat u voor de deur wordt afgezet.

informatie >

Kerstdagtochten zijn bekend!

3 juli 2017 - Kerstmarkten in Duitsland, Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar, kerstshoppen in York of naar de Kaarsjesavond in de Orchideeën Hoeve; bij Márion Reizen komt u pas echt in de kerstsfeer! Lees hier al onze activiteiten in de kerstperiode 2017.

informatie >

Nieuwe rolstoeltouringcar

23 mei 2017 - Naast een gloednieuwe dubbeldekker verwelkomen wij ook een nieuwe rolstoeltouringcar. Ook deze nieuwe touringcar is van het merk VDL en biedt plaats aan 60 personen.

informatie >

Dubbeldekker officieel geopend

5 mei 2017 - Tijdens onze Open Dag hebben wij de nieuwe dubbeldekker feestelijk geopend.

informatie >

Tulpen-bustour SuyderSee

4 april 2017 - Op 15 april verzorgt Márion Reizen een speciale tulpen-bustour vanuit Stadscentrum SuyderSee. Achter het gemeentehuis kunt u om 10.30 uur, 12.30 uur en om 14.30 uur instappen om vervolgens de mooiste route te rijden door het tulpengebied.

informatie >

Wij sponsoren BAS Voetbal

16 maart 2017 - Márion Reizen sponsort BAS voetbal uit Biddinghuizen

informatie >

Extra datum Soldaat van Oranje

6 maart 2017 - Wegens groot succes hebben wij een derde datum toegevoegd. U kunt nu ook boeken voor vrijdagavond 1 september 2017.

informatie >

Een nieuwe rolstoeltouringcar

9 februari 2017 - Wij hebben een nieuwe rolstoeltouringcar aangeschaft. Wij verwachten deze omstreeks mei 2017. We hebben straks dus maar liefst 4 rolstoeltouringcars in ons wagenpark.

informatie >

Nieuw: On your feet!

7 februari 2017 - Heel leuk nieuws! In november gaan we naar de gloednieuwe musical On your feet! Een swingende show gebaseerd op het levensverhaal van Gloria Estefan en haar man Emilio!

informatie >

Nu ook op Instagram

3 januari 2017 - Márion Reizen is nu ook actief op Instagram! Volg ons en geniet van de meest prachtige foto's!

informatie >

Kerstmarkten 2016

22 december 2016 - Ook dit jaar waren wij weer iedere dag aanwezig bij de kerstmarkten in Duitsland. Dit jaar voor het eerst ook in Maastricht!

informatie >

Vroegboekkortingen verlopen

8 december 2016 - Diverse attractieparken en dierentuinen bieden een vroegboekkorting voor schoolreisjes. De meeste vroegboekkortingen verlopen op 31 december.

informatie >

Winactie Facebook

6 december 2016 - Doet u mee met onze winactie op Facebook? Daarmee maakt u kans op twee plaatsjes naar een kerstmarkt in Keulen, Düsseldorf of Maastricht.

informatie >

Dubbeldekker

1 december 2016 - In mei 2017 verwelkomen wij een dubbeldekker! Hiermee komt een langgekoesterde droom uit.

informatie >

Extra datum Lion King

17 november 2016 - Wegens groot succes hebben wij een extra datum gepland voor de Lion King. Naast 23 februari gaan wij ook 6 april naar Scheveningen.

informatie >
AltroVia Dekra