Keurmerk Márion Reizen

AltroVia

Márion Reizen is aangesloten bij AltroVia; een branche- en werkgeversorganisatie waarbij touringcarbedrijven uit de reis- en touringcarbranche zijn aangesloten. AltroVia voert activiteiten uit ter ondersteuning van aangesloten leden en heeft onder andere als taak het behartigen van zowel individuele als de gemeenschappelijke belangen van hun leden. Om de belangen van de touringcarsector goed en effectief te behartigen behoudt AltroVia nauwe banden met nationale en internationale stakeholders in de sector. Op onze dienstverlening zijn de Algemene Vervoer- en Reisvoorwaarden van AltroVia van toepassing. U kunt deze voorwaarden hier downloaden.

 


ISO 9001 certificering 

Márion Reizen is ISO 9001 gecertificeerd. ISO kwaliteitsnormen zijn ontwikkeld om een bedrijf goed te beheren en te optimaliseren. Een onafhankelijke externe organisatie – Dekra – heeft dit uit onderzoek (certificatie-audit) geconcludeerd en het ISO certificaat toegekend.

 
   


Over Márion Reizen

Márion Reizen is een echt familiebedrijf en bestaat al meer dan twintig jaar. Anno 2019 zijn we trotse eigenaar van een prachtig wagenpark, waaronder 3 rolstoeltouringcars, een VIP touringcar en een dubbeldekker.

informatie >

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons prachtige bedrijf en lees hier het allerlaatste nieuws.

informatie >

Dagtochten

Wilt u een dagje op pad? Of misschien wel meerdere dagen achtereen? Alles is bij ons mogelijk. Wij regelen niet alleen het vervoer met onze luxe touringcars, maar ook excursies, entreebewijzen, overnachtingen, restaurants enzovoort. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij gaan vervolgens voor u aan de slag.

informatie >
AltroVia Dekra