Formule 1

Vorige maand bezochten wij de Formule 1 in Francorchamps (Spa) in Belgie. Onze gasten konden zich hiervoor individueel opgeven. Márion Reizen zorgde voor het vervoer én een entreebewijs Brons (staanplaats). Maar liefst 34 mannen en twee chauffeurs vertrokken 's nachts om half 4 richting Belgie. Hieronder het verhaal van onze chauffeur Marc. 

Chauffeur Marc: "We wisten van andere jaren dat er in de ochtend een gigantische verkeerschaos rondom het circuit plaatsvindt. Touringcars, maar ook auto's staan soms wel drie uur in de file terwijl je op slechts 10 km van het circuit bent verwijderd. Wij hebben er daarom voor gekozen om 's nachts om half 4 uit Dronten te vertrekken. In Harderwijk stapte ook nog een groep op en daarna gingen we richting Belgie. Voor 8 uur stonden we al op het circuit. Later hoorde we van andere chauffeurs dat er weer een flinke opstopping was, maar daar hebben wij gelukkig niets van meegekregen. Om 8 uur 's ochtends was het al behoorlijk druk, dus alle deelnemers hebben snel een plekje gezocht. Gelukkig is er genoeg te zien en te beleven. En te horen natuurlijk! De Porsche Challenge en de Formule 3 vinden plaats in de ochtend. Op het terrein zijn allerlei festiviteiten, zoals merchandising en race simulaties. We hebben ons niet verveeld! 

Wat hebben we gebaald dat Max Verstappen was uitgevallen. Het publiek was natuurlijk ontzettend teleurgesteld, maar dat hoort er nu eenmaal bij! Rond 17.00 uur was de groep weer compleet en wilden we vertrekken. Helaas was onze touringcar helemaal ingeparkeerd en moesten we een uurtje wachten voordat we daadwerkelijk weg konden rijden. Gelukkig reden we nog als één van de eersten weg, waardoor we wederom de gigantische files konden omzeilen. Rond 22.00 uur was iedereen weer thuis. Tot een volgende race!"


 

Touringcars

Wilt u een touringcar huren? Wij hebben diverse soorten touringcars, allen voorzien van airconditioning, extra beenruimte en luxe stoelen met voetensteunen

informatie >

Over Márion Reizen

Márion Reizen is een echt familiebedrijf en bestaat al meer dan twintig jaar. Anno 2019 zijn we trotse eigenaar van een prachtig wagenpark, waaronder 3 rolstoeltouringcars, een VIP touringcar en een dubbeldekker.

informatie >
AltroVia Dekra