Dierenpark Amersfoort

Márion Reizen heeft een samenwerkingsovereenkomst met Dierenpark Amersfoort. Onze collega Monique, haar man en kinderen zijn uitgenodigd om het park te bezoeken. Lees hier haar verslag:

"Samen met mijn gezin ben ik naar Dierenpark Amersfoort geweest. Wij hebben daar een leuke dag beleefd! Het was in de voorjaarsvakantie, gezellig druk.

Er was een thema, Poep & Zoo, waarmee je alles leert over de poepgewoontes van de dieren. Door het hele park verspreid stonden er wc’s opgesteld en een daarbij horende vraag. In de wc pot lag het antwoord. Dit vonden de kinderen natuurlijk hilarisch. Bij de beren en de volière heb je een klimroute, helemaal leuk voor de kinderen. 
Door het gehele park zijn er speeltuintjes waar de kinderen zich kunnen vermaken. Er is een grote speeltuin bij het restaurant, waar jij als ouder heerlijk onder genot van een kopje koffie lekker kunt zitten.

Het Dino Park is ook erg leuk om door heen te lopen, zo kun je ontdekken hoe hard je kan lopen en welk type dino jij dan bent.

Buiten alle speciale dieren is er een carrousel en een treintje.

Wat onze kinderen helemaal te gek vonden was de volière, met een beetje voer in je hand heb je zo vriendjes gemaakt! "
Dierenpark Amersfoort

Leeuwen, neushoorns, stokstaartjes, giraffen… In DierenPark Amersfoort wonen wel 150 verschillende diersoorten die je van dichtbij kunt bekijken!

informatie >

Schoolreisjes basisonderwijs

Op zoek naar een leuk schoolreisje voor uw basisschool? U regelt het via Márion Reizen! Wij vervoeren uw kinderen en begeleiders met onze luxe touringcars én nemen ook al het werk uit handen! Wij regelen een compleet verzorgde dag inclusief eten en drinken.

informatie >
AltroVia Dekra